Jag har tänkt..

Japp, jag har tänkt igen. Alltså, när mobiltelefonerna kom så var de stora som klossar. Sen var det väldigt inne att köpa en så liten telefon som möjligt. Men nu verkar det som att man ska ha så stora mobiler som möjligt igen, hur kommer det sig?

Någon smart som vet?


Jag har tänkt...

Jag tror att orden matte och husse kommer av Matmor och husbonde. Eller nått:P

Bilder1. Utgång på juldagen. Sandra <3
2. Mysbus med Ludvig.
3. God Jul (resultat av pyssel med systeryster.)

Alltså.

Jag glömmer verkligen bort internet när jag är hemma. Det är faktiskt ganska skönt att man kan sysselsätta sig med annat. Plus att handen mår mycket bättre av att jag inte sitter vid datorn.

I alla fall, julafton var konstig i år. Undermedvetet var alla lite off. Konstigt att fira jul utan farmor och mormor.
Juldagen var klockren. Riktigt kul kväll även om förfesten först kändes som en flopp. I alla fall var det riktigt kul att träffa alla männsikor. Vänner man inte sett på länge. Det var kul att dansa en hel del också, visserligen fick kroppen betala för det igår. Men det är smällar man får ta.

Idag har jag jobbat. Det var kul och lite kaosartat. Men det är mycket roligare än att inte ha något att göra alls =)Jag har tänkt...

Alltså, varför bygger de den där halmbocken i Gävle varje år? Alla vet ju att något spån kommer att tända eld på stackarn. Är det bara för att brandkåren ska få något att göra? Måste ju vara ett enormt slöseri med pengar!?!


KärlekJag älskar dig systeryster!

Hemma i Mora

Åkte hem till Mora i fredags och det är riktigt skönt att vara hemma! I lördags blev det shoppingtur nere på stan, men det var bara mamma som hittade grejer. Eller, jag tog två hål till i öronen och är förbannat öm just nu.
Igår var det julfest i kyrkan. Mysig kväll och kul att träffa alla igen. Särskilt Sofia och Cecilia. Idag ska jag ner på stan och försöka hitta lite julklappar. Underbart.
Vi hörs ;) (Blir dock inte lika mycket datorsittande när jag är hemma)


Dagens citat

Jag hjälpte Elin att bygga en koja ikväll för att hon skulle sluta skymma tvn. Efter mycket gnäll och tandagnisslan för att det inte blir som hon vill får hon slutligen till det, kryper in och utbrister överlyckligt "Det är helt fantastiskt här inne!!"

Jag och Maria fnissade en hel del åt det. Jag har även målat 30 naglar ikväll. Tyckte att Maria såg lite less ut vilket inte är så konstigt då beräknad nedkomst för bebisen egentligen är idag! Så jag passade på att hjälpa till med lite övertalning hit och dit. Nu har jag nyss lurat upp Elin till hennes rum för att hon skulle visa mig något. Och där fick Maria ta över med tandborstning och saga. Själv ska jag väl kanske packa det sista inför hemresan i morgon!
Ska bli skönt att komma hem.


Nog för att jag har många vänner, men..

Alltså, jag har 648 vänner på Facebook. No freakin´way att jag känner alla dom!

Men det känns lite taskigt att "ta bort vän" för då ser ju de människorna det :/

Dagens Dilemma:P

Som sagt..Baksidan.Översnöad tågräls =Lagomt försenat tåg...

Jag säger som..

... grodan boll "Jag är så arg att jag måste arga av mig. AAARGGHH"

Skitprov. Jag blir bara arg när det inte blir som jag vill. Så jag gav upp helt enkelt. Skitprov!!!

.

Jag har dataprov i morgon och jag är inte ett dugg taggad. Känner mig lite osäker faktiskt så jag tänkte att jag skulle sitta och läsa in lite kunskap. Efter det ska jag äta mat och sen ta en promenix och låtsas att jag är ute och går med en hund för det är så tråkigt att gå utan mål.Jo minsann, det är en del snö här i Stockholm också faktiskt!


Nej, plugga var det ja.

Suck och pust.

Arsle

Jag var nyss ute och gick. . Halt var det. Självklart halkade jag och ramlade omkull. Reser mig upp och tänker "Hoppas att ingen såg det där". Men sån tur har man ju självklart inte.
En skitsnygg kille kommer fram och garvar och frågar om det gick bra. Jag skrattar lite förläget, säger ja och går därifrån i rask takt.

Slutsats:Ska börja gå med broddar.


Jag bara fullkomligt älskar..

Att komma hem ifrån skolan och byta om till mjukisbyxor och glida ner i soffan, och inse att mobilen ligger kvar vid datorn i skolan. Jag fullkomligt älskar att stressa fram på oplogade vägar i halv snöstorm. Älskar att komma till skolan klockan fyra och leta efter min lärare för att få tag på telefonen (turligt nog var hon kvar). Älskar att stå ute på perongen och vänta på ett tåg som är försenat. Älskar att åka tåg när det blir tågfel och man blir stående.

Nej jag ska inte vara så negativ. Men när man blir stående på stationen innan ens egen och får höra "Vi vet inte hur länge vi blir stående här. Det är ett fel på tåget som står på spåret i Västerhaninge och därför blir vi kvar här tills de fått undan tåget. Det kommer snart ett tåg från Västerhaninge som EVENTUELLT vänder i Handen." Så jag hoppade på det där tåget som eventuellt skulle vända i Handen. Jag kan säga att det inte vände. Så jag kom hem igen strax efter fem. Åkte hemifrån runt 10 över tre. Och då har jag egentligen bara 7 minuter till skolan dörr till dörr.

Bitter, jag? Näe. Har lite ångest över hur jag ska ta mig till stationen på fredag dock.
Har ju min stora rullväska. Och det är ca 2 dm snö nu. SUCK.

Jag har tänkt...

Alltså.
Personen som kom på att det var gott att äta pepparkakor med ädelost, var han/hon full? Var det en väldigt hungrig tonårskille som länsade skafferiet?

Det är frågan det.

Surprise

Blev en överaskningsresa hem till Mora i torsdags. Den var planerad sedan länge och det var sjukt svårt att inte säga något till mami eller papi att jag skulle hem. De fick en smärre hjärtinfarkt när jag klampade in med väskor i hallen torsdag kväll. Men det var skoj.

På fredagen drog jag, Joss och Boggi till Valbo för shopping av julklappar. Vi fyllde hela bilen, dock inte med en enda julklapp.;)

På lördagen åkte jag, Joss och Jessika ner till stan och kikade runt lite och tog en långlunch på stugan. Mysigt. Sen for vi till Maxi där vi spenderade en timme. Vi vet minsann hur man fördriver tid! Efter det drog vi hem till Boggi som jobbat och stått i hela dagen där vi fettade loss totalt och myste i soffan till Sunes Jul. "Skepp och hoj, här var det skoj"! Och det var helt sjukt vad trötta vi var. Runt 22 drog splittrades vi och drog hem för att nanna kudde.

I morse var det riktigt segt att gå upp, så jag och Ludde låg kvar i sängen till 10. Då tyckte han att det var dags att vakna. Och det gjorde han med besked, de där tänderna är inte att leka med. Men det tror tydligen han.
Annars en slö dag, städat och plockat lite där hemma. Sen packat ihop mina saker och åkt tåg en halv evighet för att komma tillbaka till Sthlm. På fredag åker jag hem igen och blir hemma till 10 januari. HURRA för jullov:D
Detta är dagen, detta är dagen som herren gjort;)

Idag har jag åkt buss. Till Huddinge sjukhus. Träffade en ortoped och han konstaterade att de behöver nya röntgenbilder för att se om det eventuellt står en till operation runt hörnet.
I alla fall, busschauffören var galet trevlig. Han hälsade och sa god morgon till alla som klev på bussen och vid varje hållplats sa han vart vi var, vad klockan var och "hoppas att du får en fantastisk dag med nya, goda möjligheter". Det tyckte jag var fint gjort. Han kanske vill bli veckans farisée.


Sen efter sjukhuset åkte jag till Huddinge centrum och handlade lite innan jag begav mig tillbaka till gettot.
På InterSport utspelar sig följande:

Expediten: -"Är du färdig med alla julklappsinköp?"
Jag: -"Nej, jag har inte ens börjat".
Expediten: -"Jaha, oj. Då har jag ett förslag till dig. Handledsvärmare, jättepopulära och sköna!"
Jag: -"Jag är från Mora, vi stickar sådana själv där."
Expediten: (med stora ögon) -"Jaha, oj. Det var värst."

Nej. Så gick det inte till.

Expediten: -"Är du färdig med alla julklappsinköp?"
Jag: -"Nej, jag har inte ens börjat".
Expediten: -"Jaha, oj. Då har jag ett förslag till dig. Handledsvärmare, jättepopulära och sköna!"
Jag: (med ett stort leende) -"Nej tack."


Sen åkte jag hem. =)

Jag har tänkt...

Alltså.. Jag vet inte om det är jag som är dum eller om det är alla andra som är det. Men så här va. Stockholm är Sveriges huvudstad. Men, om jag inte fattat fel så är väl Stockholm ett län? Vi kallar ju t.ex. inte Dalarana för en stad. Är det bara Sthlms innerstad som är Sveriges huvudstad då?

Jag vet inte. Jag kanske är dum eller bara tänker konstigt.


Idag var det sista dagen på praktiken och jag ville gråta när jag gick därifrån. Men det gjorde jag inte. För jag skulle möta upp söta Karin på centralen som var ute på resa från dÖvik till Västerås. På köpet fick jag träffa NISSE, Johanna och Robin=)

Nu ligger jag i soffan och kollar idol och har lust att grina för att mina höfter, ljumskar och knän gör så ont.

Så om någon har lust att komma och assistera mig så är du välkommen!

Suck, pust, stånk och stön

Vaknade kl 01 i natt och var ruskigt törstig så gick upp och hämtade ett stort glas vatten som jag ställde bredvid sängen. Klockan 03 vaknade jag igen och var ruskigt törstig igen och sträckte mig efter glaset, men var inte riktigt vaken för jag slog omkull glaset så då var det bara att kliva upp och börja torka. Det är helt fantatiskt vad mycket vatten det ryms i ett glas.Åh, jag vill had det där djuret som är på Hemtexreklamen. Och så vill jag se på både 4:an och 5:an kl 21. Hur gör man då? Skaffar en till tv?