Attityd

Idag åkte jag till Falun för att få lite kortison i foten. Det fick jag! =) Dock gillade jag inte läkaren jag fick, hon satt nämligen och pratade i telefon ca 15 minuter medan jag satt inne på hennes rum. Det sög.

Sen åkte jag ner till stan och gick till frisörsalongen Attityd där Henk klippte mig. Fett nöjd är jag, blev nästan kär i honom för att han var så duktig ;) haha.

När jag åkte hem åkte jag över Sågmyra, Leksand och Siljansnäs. I Sågmyra stannade jag till på Lager 157 och köpte en mjukisdress. Asskön =)
När jag anlänt till huset satte jag mig och kollade lite film. Tog mig i kragen och kollade Twilight som jag inte vågat se innan eftersom att det är vampyrer i den och jag är expert på att drömma mardrömmar om saker som hänt under dagen. Men herreminvärpare, jag bara satt och tänkte nästan hela tiden att den inte skulle ta slut. Men det gjorde den tyvärr ändå. ACK så kär jag är nu!


I morgon är det begravning för älskade mormor. Ett sista farväl. <3 Du lärde mig så mycket, jag har så mycket mer att berätta för dig, så mycket mer jag vill visa dig.


Tisdagskul! (?)

Igår bar det av. Klockan 7.00 åkte vi med fullpackade bilar till Rättvik för att sälja av lite grejer på loppisen. Det gick bra men blev en väldigt seg dag med galet växlande väder. Tjänade ihop lite stålar iaf ;).


Vi hade mycket prylar!!


Jag och Ella kränger prylar i full fart. Eller? ;)


Idag har jag varit och övat sång med Carina inför mormors begravning på fredag. Sen blev det en sväng till gymet eftersom att jag har påbörjat lite rehabilitering av foten. Det går bra men gör galet ont när jag tar i.
Sen har jag slöat hemma lite till P.J. ringde och undrade om jag hade lust att kolla lite film eftersom att han var ledig för en gångs skull. Så det var skönt att halvsova i en fåtölj/soffa halva dagen.

I morgon bär det iväg till Falun för lite kortisoninjektioner. =) Tråkigt att åka själv  bara:/


Tänker på er B och C!

Sista minuten till Kina 175:-

Drog med halva f.d.klassen till Kina. Schysst käk och snygg personal. Och snygga kompisar. Gillar er bruttor.Joss, A-K och Karre
Jossan, A-K och Karre

Jag,björk och boggi
Jag, Björken och Boggi


Mer sånt här, när ses vi nästa gång?


PUSS

Minigolf.

Idag åkte jag, Ida och André ner på stan och fikade lite och kikade lite affärer. Sen åkte vi hem och slöade ett tag innan det var dags för nästa äventyr med Marcus och Robert. In i bilen, mot Orsa och campingen där vi spelade minigolf.
Jag och Ida delade på sistaplatsen och Mandrew vann. Vilket as.

Sen bar det av vidare till en pizzeria där vi köpte med oss mat hem till bröderna. Vi spelade lite yatzy efter maten. Ganska skön kväll måste jag säga. Mer sånt!!

I morgon ska jag ner på stan med Sandra och fika. Det blir mys.





Nu sitter jag här och har ont där senan inte sitter. Är det det som kallas fantomsmärtor?

Dagens fundering: Hur gammalt är ett lamm när det går över till får? Kattunge till katt och hundvalp till hund osv...

Dagens citat:"Han är lik honom i håret men inte i frisyren" / Marcus


Sov sött


 


Denna dagen, inte ett liv.

Som farbror Melker sa.

Klädde på mig träningskläder idag och åkte ner till gymet för att börja träna upp foten. Men tji fick jag. Dom hade stängt den här veckan. Illa.
Så istället åkte jag och hyrde 3 filmer.
1. The Women. - Faktiskt riktigt bra, men nog mer en tjejfilm!
2. Vicky, Christina, Barcelona. - Inte nå bra alls faktiskt. Fick lov att ta en paus för att orka se klart den. Hyr inte!
3. Finding Amanda. - Helt okej, men ingen film jag skulle rekommendera till någon tror jag! Den var mest bara tragisk.

Nu är det sövatajm.

Gnight

Noll gips

Jaha, så var då det blå gipset borta, dock sitter två stift kvar och sticker ut ur foten, så det suger lite. För dom ska tydligen sitta där i två veckor till. Vilket gör att min Göteborgsresa blir flyttad en vecka. :/ Om det går.

Har varit i Orsa på yran med Marc, Rob och Andrew. Det var trevligt, gick lite utan kryckor. Det funkade fast gjorde ganska ont och gick väldigt sakta. Men det kommer väl med tiden.
Blev erbjuden att följa till Borlänge i morgon, men efter ganska mycket promenerande i Falun och Orsa idag så misstänker jag att min kropp inte har något emot att sitta still i morgon.

Nu ska jag försöka ta mig i säng. =)

Bowling

Idag har jag kollat film med Jocke och Andrew. Det var en riktigt bra film. Men har ingen aning om vad den hette.
Har även varit hundvakt åt Maltis.

Nu på kvällningen åkte vi och käkade på Donken. Sen tog vi Lillmor och åkte till Orsa för att bowla, jag kom sist. Hoppas att man får skylla på kryckor och gips.

Kryckor och gips ja, gipset ska tas bort i morgon. Hoppas jag, om röntgen har visat att skiten har läkt ihop som det ska! Hoppas, annars vet jag en som kommer bli arg!!!!

Marcus, Jag och Robert!



Om Gud vill och hänglsena håller så kan jag from i morgon använda två skor. =)  (Kolla min pektå, den blev blå av ett myggbett.) ;)



Puss


Du är så mjuk och go.

Har varit hundvakt idag, men eftersom att resten av familjen också varit hemma för en gångs skull så har jag knappt sett röken av Malte.
Jag har suttit och kollat på Sunes Jul på youtube´. Alltså, varför är inte julkalendrarna lika bra nu för tiden? Helt klockren ju. Fantastiskt!!!


Nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv för att det skaver innanför gipset.  Hoppas verkligen inte att det hinner bli något sår tills på onsdag.. För då blir jag arg!

äh.


Parry Hotter..

Idag sa jag till mamma och pappa att det enda som skulle få mig att åka till akuten nu var om jag fick hjärtflimmer.

Sen åkte jag, Marcus och Robert på bio och såg Harry Potter. Och på ett ställe i filmen var jag ca 5 meter ovanför fåtöljen. INTE KUL. Fick nästan hjärtflimmer, så det var nära att jag åkte till det där skitstället igen.
;) nej då, så illa var det inte. Åkte till Jocke och köpte en korv istället.




Nu sitter jag och morrar åt min fot som skaver inne i gipset, funderar på att ta något smärtstillande men pallar inte.

Natta snart, ska bara förlora klart i betapet ;)

Eh,

Ja nog märks det att jag hoppat på kryckor i 6 veckor. Jag har spindelnät i min vänstersko.. :)

MORR

Igår kväll (innan avgasröret ramlade av) så var jag ner till akuten eftersom att jag misstänker att en av mina spröt där inne i gipset skaver på huden. Då sa dem att det var över 3 timmars väntetid och att jag skulle komma tillbaka i morgon (idag) klockan åtta i stället.

Så i morse ringde klockan 07:10 och jag som var smått bitter eftersom jag inte kunde somna förrän typ två i natt tänkte att, "hmm, jag har nog inte så ont ändå. Jag ligger kvar i sängen istället." Men jag pallrade mig upp och åkte ner till åtta.
Och där satt jag!!! Kl 13:00 reste jag mig upp och sa till hon i receptionen "Ni sa åt mig att komma vid åtta, jag var här åtta och har suttit här i fem timmar. Nu skiter jag i det här" och sen gick jag. Och jag var så arg så jag hade kunnat döda någon.

Akuten liksom? Nu har jag suttit där i 5 timmar idag och insett att det inte verkar vara något som är akut på den där akuten. Dom borde döpa om skiten!!

Och nu sitter jag här, fortfarande ont i foten. Men jag tänker stå ut till onsdag, och har det blivit sår av det där sprötet ska jag nog hitta någon som ska få betala för det.

Och JA, JAG ÄR ARG!!!!

Senaste nytt!!

1. Jag har planterat nya blommor med Chefen.
2. Varit på pyjamasparty hos Bogg med goa kamrater och gott jätå.
3. Varit på orsa-yran och snålat till mig 2(!) godisremmar till priset av en!!!!!!
4. Varit i Brändveijk och käkat wook med familj och grannar pga en 45årsfyllande karl.
5. Varit doggieguard och fikat med Lizette på stan.
6. TAPPAT AVGASRÖRET in the middle of freaking nowhere. ( Hej jag var rädd för en sur pappa. Men hittills har jag inte sett av några arga tendenser. Visserligen är han inte hemma men.. =). )

Och så har jag varit nere på akuten. Men dom tyckte att jag skulle komma dit i morgon istället. Mina sköna spröt som sticker ut ur foten skaver.. :/  INTE bra..

Näe, natta nu kanske?

Kram

SOL??!!

Kollade ut genom fönstret en snabbis och blev så chockad att jag fick kolla igen. SOLEN VAR FRAMME!!! 
Men sen lugnade jag mig när jag insåg att det regnade samtidigt.

Sitter och tycker att någon kan komma hem så jag kan få äta något. Det är så himla krångligt när man har kryckor och bara en fot tillgänglig. Men om vi ska se det från den ljusa sidan så är det bara 9 dagar kvar sen ryker gipset.

Ikväll ska jag nog på pyjamasparty hos Boggen, måste bara lösa ett litet problem. Har ingen pyjamas.

Eh.

Kram

Atjoooo

Alltså, jag fattar inte?! Vad är det jag nyser av. Jag överdriver inte om jag säger att jag har nyst 250 ggr sen midsommar. :/ Mysko. Vilket av allt jag använder är det jag inte tål?

Idag har det varit en lugn och skön dag hemma och hos PJ.


Godnatt påer

sambo, särbo...bimbo?

Eller? =)


Nä usch, det är för många tankar i huvudet nu. Så mycket som ska hända och så lite tid. Vill inte belasta mamma och pappa med mina tankar, känns som att de har tillräckligt mycket att tänka på ändå.

Jag kan inte fatta att vår älskade mormor är borta. Klockan 21.00 sitter man och väntar på att telefonen ska ringa och att hon ska säga godnatt. Men den ringer inte, och det känns så tomt.
Visst, hon har det bra nu, hon är frisk. Det känns toppen, men vi som är kvar här, vi som ska bära på sorgen och saknaden efter dig, mormor. Jag förstår inte hur det ska gå till? Det gör så fruktansvärt ont, det bara hugger och sticker i hela kroppen och jag kan börja gråta för  ingenting.

Jag älskar dig mormor, du var en stor del i mitt liv. I allas liv. Jag kunde prata med dig om allt. Och jag tackar för de åren jag fick med dig, allt du lärde mig. Alla historier om ditt liv du har berättat.

Inger Olmats 18/5 1939 - 30/6 2009


 I söndags var vi iväg till nusnäs och grillade ett gäng, tack för den kvällen, den behövdes verkligen och jag är glad att jag har er som vänner.

Ni är toppen.

En söndag!

Har galet taskig uppdatering, så det är tur att jag inte har så många besökare.

Det är så mycket som händer just nu, vet inte vart jag ska vända mig.

Fr.o.m 1/8 hyr jag ett rum i Västerhaninge.  Vet faktiskt inte om det är det här jag vill, men jag har bestämt mig för att ge det en chans. För det kanske bara känns så just nu när allt är uppochner och kära dör och folk sviker.
Kanske är bra att komma bort och få vända blad.

Jag får helt enkelt hoppas på det.

Jag säger som Nisse "Om Gud vill och hängslena håller."