Det är inte du, det är jag.

Har precis kommit på varför jag alltid känner mig sviken.

JAG HAR FÖR HÖGA FÖRVÄNTNINGAR PÅ MÄNNISKOR.

Jag borde ha lärt mig nu att inte lita på folk. Att folk är pissiga och falska.


Förlåt. Jag är bitter. Det kommer säkert gå över om typ 10 minuter. Kan skriva ett glatt inlägg då. Eventuellt.


Hejsing



Jag har klippit mig.. i 3 timmar.. kul med akademier..=)

Citat

"Det enda man måste är dö. Sen kan man välja att fokusera på målet eller resan dit" .

Calle Nordberg




Tips.

Köp inte boken "Våtmarker" kommer inte ihåg vad författaren heter. Men den är fruktansvärt äcklig. Jag läste inte så noga på baksidan utan köpte boken mest för att den var rosa och fin.
Alltså den är så äcklig så att jag blir äcklad av den tillochmed när jag sitter på toaletten och bajsar förlåt. Pudrar näsan heter det enligt min bror.

Idag har jag gjort klart mitt inlämningsarbete som ska vara inne på onsdag. Tror jag i alla fall. Kanske har missat något? Måste kolla igenom det sen. Nu är det bara att dra igång pluggandet inför de två latinproven vi har nästa vecka. Skojsigt värre.

Imorgon bitti ska jag till Toni and Guy academy och vara hårmodell =) Gratis är gott. Sen blir det lunch med Therese och på kvällen ska jag på ungdomssamling i Huddinge. Finally. Har sagt i typ 2 månader att jag ska dit men det har alltid kommit något emellan. Synd nog. Men i morgon är det dags:D

Nu ska jag koka oboy och mysa ner mig i sängen:D

Puss

Dagens

Dagens ros : Går till tjejen i kassan på VI som var sjukt trevlig och hjälpte mig med att skaffa kundkort fast hon var ensam i kassan och hade smällång kö.

Dagens ris : Går till fågeln som bajsade på min sadel. INTE OKEJ!

 

 
Bilden är lånad av  www.egoinasriktigamamma.blogg.se

 

 

hejminer


Sen sist.

Sen sist har jag

1. Tokpluggat latin.

2. Varit på Ungra Reumatiker läger med underbara människor och lärt mig en hel del om att planera livet!

3. Tokpluggat latin.

4. Haft latinprov. Som gick sådär. Det blir nog ett G iaf.

5. Tokstädat och bäddat rent i sängen. Och kollat film. Man hinner mkt när man är sjuk. :D

Taggar..

..för en helg tillsammans med underbara människor. Jag ska på Unga Reumatikerläger i Bommersvik.

Ska jag vara ärlig så är jag inte så jättetaggad just nu. Orkar inte duscha, orkar inte packa. Och jag har ångest. För jag vet inte vad jag ska packa ned för kläder.

Har i alla fall tvättat det som jag eventuellt ska ta med mig.

Just nu sitter jag och klämmer i mig en hel honungsmelon. Är sjuuukt mätt. Men vill inte slänga bort den. Dagens i-landsproblem.

Hejminer


Skolan..

Sitter i skolan nu. Antingen är typ halva klassen sjuk eller så är det något fel hos SL. Vi är 13 av 27.

Vill hem till sängen och lägga mig igen. Är helt förbannat trött. Ops. Nu trillade 7 pers in. Kanske dags att börja då.

Hejminer

Det luktar..

Det luktar höst.
Jag var ute och gick idag, drog ett djupt andetag och konstaterade att det luktar höst. Det är så svårt att beskriva men det känns som att fröken i vilken sekund som helst kommer tvinga ut oss på friluftsliv och man måste bylsa på sig gummistövlar och mössa och vantar och hela faderullan.

Det är ganska mysigt. Men mysigare om man kunde gå in och tända en brasa. Ska nog göra en liten eld här på vardagsrumsgolvet. Undrar vad Fredrik och Maria säger om det. :P

Hejminer

Wisteria Lane

Ibland känns det lite som att jag bor på Wisteria Lane. Jag har visserligen inte stött på några desperata hemmafruar. Och det är inte särskilt fina, lyxiga hus. Inte finns det några snygga bilar heller.
Eller jo. Förra veckan stod det en limosin här ett par dagar, men det var ganska skabbig.

"Jaha?!" tänker ni kanske nu, vad är det då för Wisteria Lane-aktigt med det då?

Jo det ska jag tala om för er.

För någon vecka sen hände något riktigt läskigt!! Någon snodde mitt cykellyse. Vilket mysterium va?

Det kommer säkert ta många program innan jag kommer på vem tjuven är!

Usch

Idag var det en riktig pina att stiga ur sängen. Var förbannat trött och det var riktigt kallt utanför täcket. Men när jag väl rest på mig och fått på mig ett par byxor så kändes det okej.
Tills jag drog upp persiennerna. Helt disigt och mörkt ute. Det var bara NOLL inbjudande. Men jag tog mig i alla fall till skolan där alla kändes extremt trötta och komiga.

Får panik på latinen. Fattar verkligen inte hur och när man böjer på orden. Blir tamigtusan galen.
Har 180 glosor till på tisdag. Bara att råplugga. Synd att jag är så trött bara, det är inte så mycket som fastnar då tyvärr.

Snart ska jag ta mig i kragen och laga lite middag. Tror jag. Ska vänta och se om mitt illamående går över.



Back till Latinen igen då. Skoj skoj..

 

 

Hoj(cykel)


Dagens MISS




Haha.. Ibland kan dom :D

Stockholm alltså..



Så kul att läsa tidningen här nere.. "Det kan komma flera centimeter snö i södra Sverige." haha. Pinsamt. Här är man van vid att pulsa i snö.. Jaja, jag får väl acceptera helt enkelt:P

 

 


.

Är helt förbannat trött.

Tips. Försök inte sälja abonnemang i ett område där ALLA har parabol från sitt eget hemland. Inte så lätt. Inte så populärt att man ringer på dörren heller.

Första arbetsdagen gick kanon. Över förväntan faktiskt. Sålde 5 abonnemang. Igår sålde jag NOLL och idag ett.. Som sagt.  I Fisksätra är det inte så poppis med ComHem.

I morgon är det dags för läkarbesök igen. Hoppas jag får svar på en gång vad det kan tänkas vara för fel. Jobbigt att gå runt och vara orolig hela tiden.


I övrigt en bra helg. Roligt samtal med Elias inatt. Pissluder.



Hej

Jobbi jobbi

Everyday.
Jag var så sjukt nervös igår när jag knackade på första dörren. Där jag blev utskälld av en polack. Han hatade tydligen Comhem. Men vid andra dörren jag knackade på var det en nyinflyttad tjej som behövde Digitaltv, bredband och telefoni. Cashing =) Efter det släppte det och det hela kändes genast mycket lättare. Har inte riktigt koll på allt än. Är virrig som vanligt. Men det kommer väl. Om ca en timme ska jag börja bege mig mot jobbet igen. Det tar lite över en timme att åka till stället där jag är den här helgen.

Jag gick och la mig så fort jag kom hem igår. Ca halv tolv- tolv nångång. .Somnade runt 05:30. Och klockan halv sju vaknade 3åringen i huset och sen dess har det varit full fart. Är helt galet trött och måste käka frunch och göra mig klar nu.

Pussi


Jag har lite ontit.

Ontit är just vad jag har. Det är ett ord man säger när man känner sig liten och ynklig och vill ha medkänsla. Så gott folk.. hihihi.

Anledningen till att jag har ontit är den där grissprutan jag tog igår. Sköterskan sa att man kunde bli lite öm där hon stuckit. Men jag har banne mig ont i hela överarmen och kan knappt lyfta den. KUL ;)

Hm idag ska jag göra mitt första arbetspass som säljare på ComHem. Är sjukt nervös. :S Men jag får helt enkelt fråga Christina om jag undrar något. Visserligen är hon lika ny som jag, men hon har i allafall jobbat något pass under veckan. Gaah.. Måste träna in priser i huvudet nu. Och äta lunch. Och duscha. Huvva..

Hörs ikväll =)

Svininfluensan ja.



Har fått grissprutan idag. Så man kan ju hoppas att det här går över. =)

Pippi är ju bra..

. . på feel-good-städ-musik.
,
"Städa, städa varje fredag och så varje jul, för det tycker jag är kul. Men inte mörda på en lördag för det verkar skumt, och det tycker jag är dumt."

Och städat, det har jag gjort. Dammtorkat överallt, dammsugit, städat toaletten, tvättat och sånt. Känner mig duktig.

Jag gick till skolan för sista lektionen idag för att jag kände att jag inte ville missa genomgången. Dock var det ganska simpelt det vi skulle göra. Blev klar väldigt snabbt och satte igång med journalskrivningen som jag missade i måndags. Dock tror jag att jag inte ligger speciellt långt efter i just det ämnet. Det är ett roligt ämne och då är det kul att köra på.

I morgon är det prov på ca 140 latinska glosor =) Jag är taggad till tusen. På riktigt. Tycker att det är ganska kul faktiskt.  Och tydligen är det den enda lektionen vi har i morgon.

Nu ska jag vila lite och köra igenom glosorna ett par varv till bara för att vara helt säker. Skoj =)


Är det storm? Håll i hatten då.

Jag fullkomligen älskar att cykla när det blåser. Först trampar man sig svettig och inser att man inte kommer någonstans. Sen helt plötsligt slutra det blåsa för en sekund och då håller man på att ramla omkull för att man sitter helt konstigt och cyklar.

Som sagt, skoj att cykla.

Nu ska jag snart iväg och möta Linnea för att få papper från skoldagen. Kul. Tänkte faktiskt gå. Det går ungefär lika snabbt som att cykla. Plus att handen inte vill hålla i styret.
 


Less

Det är precis vad jag blir. Är ashungrig men kan inte äta något eftersom att höger hand inte fungerar och jag har noll kordination i vänster hand. RÖV.

 

Är helt hostig och känner mig halvt död. Less på plugget inför provet imorgon är jag också. Däremot är jag ganska taggad för latinprovet på torsdag.  Konstigt nog.

 

Well whatever, nevermind


alltså.

Ska det verkligen göra så här ont så här länge?

Kan inte vinkla handen. :/


Emma DISSAR

Nu tänker jag dissa igen.

Idag dissar jag:

1. Stockholm. Går ju vilse totalt så fort jag inte är i Västerhaninge eller inne i stan. Idag skulle jag ta mig till Fleminggatan för att hämta mitt id-kort på ComHem. Jag visste att jag skulle åka med buss 56. Så jag satte mig på buss 56. Bara det att jag åkte åt fel håll. Så jag hamnade i Hakberget. Har inte en aning om vart det är.

Jag skulle dit där jag har markerat med blått. Men jag hamnade där jag har markerat med svart.

Helt riktigt förbenat trött, feber, hostig och jätteont i fötterna.

Och inte nog med det hade jag varit på Reumatologen i Huddinge innan och fått en injektion i handen, som gjorde så ont att jag spydde och svimmade. Handen värker fortfarande.
Så när jag hade farit vilse ca 100 gånger ville jag bara lägga mig på backen och grina.


Nu äre tv-titt och sen natta =)

Hallojse

Idag har jag pluggat latin. Inte så kul som det låter. (Eftersom att det låter skittråkigt så kan ni förstå hur tråkigt det är!)

Sen åkte jag in och mötte upp Andreas på Sthlm södra och han tog mig med in i ComHems säljarvärld. Har gått med honom ikväll för att lära mig säljtekniken.. Väldigt trevligt. Många galna människor. Ganska kul att skratta åt när man är två:P

Får se om jag kommer palla det där jobbet. Efter en timme så var mina fötter så gott som döda. :/


I alla fall. När jag var på väg hem från jobbet så såg jag en reklamskylt. Reklam för Leksands knäckebröd. Texten löd "Bakas av råg skördat max 34 mil ifrån Leksand". Först läste jag "3,4 mil" och tänkte ja men det är väl no big deal. Sen läste jag en gång till. Alltså 34 mil i från leksand. Det kan vara ungefär en bra bit utanför Sthlm. Det kan vara i Jämtland.

Bra slogan liksom. Leksands knäckebröd. "Ingen av ingredienserna kommer ifrån Leksand". Tummen upp.


Nu ska jag strax nanna kudde och drömma sött . Imorgon bär det av till Reumatologen på Karolinska i Huddinge. Hoppas på lite kortisoninjektioner.

Puss

Sport = fylla. Eller?

Jag förstår ingenting.

När det är typ hockey- och fotbolls-matcher på tv så är de alltid sponsrade av ett öl-företag. När började alkohol och sport gå hand i hand?

Och idag har det varit orienteringstävling här i Västerhaninge och efter tävlingen blir det typ årets största fest för deltagarna.
Jag fattar inte? Jag trodde att alkohol förstörde för de som satsar seriöst?!

Faktum som aldrig slår fel:

Är att - Hockey och fotbollskillar alltid hamnar i bråk på fyllan.
         - Skid/orientering killar blir alltid dyng på två 3,5:or.

Som sagt. Seriösa sportutövare MY ASS!!

Vadå?

Jag hänger inte med. Alla håller på och snackar om någon fotboll i helgen. Vad är det för fotboll?

















Eller. Var det hockey? :O

Helikopterrån?

Det flyger helikoptrar ovanför huset väldigt ofta. Och min fantasi trillar igång. Hemma i Mora fanns det en bra förklaring när helikoptern kom flygande över huset. För då var den på väg till eller ifrån Mora lasarett. Här börjar jag fantisera om polishelikoptrar som jagar förrymda mördare, helikoptrar som flygs av mördare, ännu ett helikopterrån. Tur att det inte finns något att stjäla här hemma. Och om dom vill mörda någon kan dom väl gå in till grannen. Eller nja, han är trevlig. . Far någon annanstans.
 Äh så fånig jag är.

Idag gick jag till skolan även fast halsen är tjock, näsan är tjock och ögonen simmiga. Fick inte missa genomgången i .. .. hm ja vad det nu var för ämne. Och så ville jag inte missa "medicinsk terminologi" alltså latin. Och när jag kom hem kunde jag inte heller lägga mig och vara sjuk. Bara att sätta igång och plugga för två prov nästa vecka. Skoj skoj. Är så trött så det är inget som riktigt går in ändå. Värdelöst.

I morgon ska jag till ComHem på utbildning. Blir spännande att se om något går in imrn:P Känner mig inte riktigt vid mina sinnes fulla bruk:P


Hej hej

Det kan hienda vad som hielst, när som hielst.

Jag gillar reklamen för SOS gute. =)

Jag gillar också nya Ica-reklamen. "Du ska inte tänka. Gör om, gör rätt!"

hihi

Jag var på Vårdcentralen och kolla lite idag. Ska iväg på lite mer undersökningar när jag fått kallelse. Hoppas att det inte är något farligt. Men det är svårt att låta bli att tro det värsta. :/

Desperate houswifes nu. Lite jobbigt eftersom att jag inte sett förra säsongen än. Den kommer inte ut förrän i november. Grumf.

Strax dags att sova. Bara att bylsa på mig alla kläder och filtar och sånt. Askallt här hemma.



Jehovas vittnen och svenska äpplen.

Var nyss iväg till apoteket en sväng. När jag kom ut därifrån bestämde jag mig för att gå och handla lite. Utanför mataffären stod en snubbe och försökte dela ut tidningen "Vakttornet" som är tidningen àla Jehovas Vittne.

Jag gick tittade ner på mina väldigt intressanta skor och passerade utan att bli stoppad med massa frågor. Pjuuu

Men när jag kom in i affären började jag fundera lite. För enligt vad jag vet (alltså inte helt säkra källor) så är det ju 144 000 utvalda personer som får komma till himlen vid jordens undergång eller nått sånt. Och idag har "samfundet" ca 7,1 miljoner medlemmar. Är det inte då ganska taskigt att värva fler medlemmar om dom redan är sjukt mycket för många. Och varför ska dom ha fler medlemmar?
Så när jag hade betalat och gick ut för att ta mig mod och fråga honom så hade han försvunnit. Typiskt.


Och om ni undrar vad det är med dom där svenska äpplena så vet då inte jag. Men killen på fruktavdelningen sa så när jag kom in "Fantastiskt med svenska äpplen hörru".
Jaså, tänkte jag och knatade på.


Nu kanske man skulle ta tag i det där pluggandet. Typ 1000 sidor att läsa på till prov nästa vecka. + 140 latinska glosor. + Uppgift i latin. Kul.

Fattar inte det där. Har inte haft något att göra sen vi började. Och nu kommer allt på en gång. Säkert bara för att jag har fixat eftermiddagsjobb. Stryk ska dom ha!




Btw

Glömde att berätta att jag, Linnea och Lizette var på skolans restaurang, som drivs av gymnasieskolans HR-elever, idag för en trerätters lunch. SJUKT GOD MAT.

Till förrätt åt jag Räkcocktail med Chiliaïoli, varmrätt grillad tonfiskfilé med färsk pasta och nån smällgod sås, efterrätt vaniljcheesecake med choklad och bär.

Längtar redan tillbaka. Galet gott.



Emma DISSAR

"Dissarlistan"

1. Plugga. Skit tråkigt ju.

2. Att vara trött. Ännu jobbigare att försöka plugga då.


hihi. Vad fjantigt och Kissie/Dessie/Paow- aktigt detta kändes.


Förresten..

..vid närmare eftertanke. HANNA du är välkommen hit och bjuda mig på mat. Jag behöver gå ner ett par kilo =)

DET BRINNER!!

Japp, idag gick brandlarmet i skolan. Men det var tydligen bara övning, för vi fick gå in efter en kvar igen. Schysst med ett avbrott i journalskrivandet. Och inte nog med det. Vi fick sluta en kvart tidigare också. Skönt.

 

Jag var nyss och tog blodprov. Jag hatar att ta blodprov. Det gör så ont att rycka bort plåstret efteråt. :/

Hm nu väntar jag på att de ska ringa från vårdcentralen. Ska boka en läkartid och kolla upp varför jag har ont lite här och där. Sen ska jag åka och handla för att fylla min tomma hylla i kylskåpet.

Sen borde jag tokplugga. Ska ha läst ett gäng sidor ur "Medicinens språk" till i morgon. Och nästa vecka har vi prov i Medicinsk terminologi och tenta i Hälso- och sjukvårdsrätt.

 

KUL, nej inte helt. Men what to do?!

Och Hanna. Jag svälter hellre än äter dina brända falukorvar:P haha ;)

Hej min'er.


Småbarnsfamiljer..

Jag är fortfarande väldigt PÅ idén att låsa in barn i ljudisolerade lådor på tåg och bussar. !

Mora

Är hemma i Mora nu. Riktigt skönt måste jag säga. Det är alltid någon hemma så det finns ingen möjlighet att känna sig ensam.

Jobbade igår för första gången sen 6 juni. GALET! Det är typ det enda jag kan säga. Blev inslängd i Driven och jag gissar att jag de första fem minutrarna bara rörde till allting. Men sen kom jag igång och fick flow. SJUKT kul att träffa Jannicen, Linda, David och Noi igen.

Ujjj.. Inser nu när jag slänger en kik på klockan att jag INTE har tid att sitta här.


Puss

Burr



Hösten står och knackar på min dörr och jag har för tillfället blivit döv och hör den därför inte. Den får allt stå där och vänta ett tag till!

Surt sa räven.

Min mage är inte på humör för någonting. Ganska jobbigt, för huvudet är sugen på frukost.

Jaja. Ska åka hem idag i alla fall. Känns bra =) Längtar efter mammi och pappi och lilla lilla lilla syster också. Och så ska jag ju få träffa Bixo vilket är ett stort plus.

Note to myself: Glöm inte allergipiller.

Mammi fyller som sagt år idag. Och vi har en kanonpresent på G.

Något som däremot är ett STORT MINUS är att sitta på en buss i fyra timmar med magknip. Hoppas att det finns toalett på bussen:P Haha.. äckligt.


Hej mä er