Resångest.

Alltså, jag har lite ångest över morgondagen. Jag har bestämt mig för att ta med mig hela packningen till skolan och åka in till centralen direkt då jag slutar för att vara helt säker på att jag hinner med tåget som går 17.45. Jag slutar senast 15.00.

Helt galet vilka problem det blir här i Stockholm så fort det krånglar åt SL. Men det är spännande.

Nu har jag egentligen inte tid att sitta här. Jag måste packa, duscha, ladda diverse tillbehör till resan och egentligen plugga. Men det hinner jag nog inte:P.


På lördag är det tjejvasan och då ska jag och Sebbe hänga i spåret och heja fram fiettorna som ska göra ett försök och åka.


Näe, häjpåer


Hey plumpkin

Min vän Thomas läste om mina apelsinproblem och tipsade mig om det här klippet som är helt fantastiskt. Det finns fler att titta på inne på youtube.

Det fick i alla fall mig att skratta!


Ryggskottning

Som det känns just nu så kommer det skönaste med att flytta till lägenhet vara att jag slipper skotta. Har just skottat gården som visserligen är ganska liten, men snö är banne mig tungt och jag har får förbannat ont i ryggen.
Jag gör som bilden till höger ;)


Fruktsallad?!

De som känner mig vet att jag HATAR att skala apelsiner och mandariner, dock älskar jag smaken, men att ha lukten på händerna klarar jag inte av. Det slutar alltid med att jag står och tvättar händerna frenetiskt i en halvtimme efteråt för att få bort den hemska lukten

Idag bestämde jag mig för att skala en apelsin för att lyxa till det lite och när jag har suttit och skalat i en kvart (måste ta bort allt det vita äcklet också) så tar jag en tugga och inser att apelsinen är det torraste jag någonsin ätit.  Efter många arga ord så tog jag ett äpple istället.
Nu har jag tvättat händerna 7 ggr och lukten sitter fortfarande kvar. Huvva.

Nu sitter jag och samlar kraft för att gå ut och skotta lite snö. Jag längtar nästan lite!

Nosebleed.

Idag började jag blöda näsblod helt utan anledning för första gången i mitt liv. Det kanske är dags att börja fundera på att göra ett seriöst försök att sluta med nässpray igen!OCH VILKEN UNDERBAR OS-TRUPP VI HAR. (Framförallt skidåkarna såklart) ;)

Sämre Livskvalitét?

Kan det vara det SL står för? Äh, jag vet inte. Blir bara arg när det tar två timmar att komma hem när det egentligen skulle gå på runt 40 minuter. Jag kan säga att det inte är roligt att sitta och vänta en evighet på tåget när man är så kissnödig att man tror att man ska gå sönder.

Jag hade i alla fall en riktigt trevlig kväll i Huddinge igår. Underbart gäng och det var kul att spela lite gitarr igen. Det blir ju inte av så ofta eftersom att jag har min gitarr hemma i Mora.

Just nu sitter jag och är sugen på att börja packa ner allt i banankartonger men eftersom att det är ungefär en månad kvar till det att jag flyttar så kanske det är lite onödigt. ;)


Nu är det dags för käk!


Dagen.

Bestämde mig för att jag skulle testa ta min spruta i låret idag och satte bedövningen på magen. Stolpe ut!


Idag har jag efter många om och men fått reda på att jag fått en lägenhet. ÄNTLIGEN.
Visserligen en ganska liten studentlägenhet på 24 kvadrat. Men just nu känns det som att det är det enda alternativet för att jag ska stanna kvar i Stockholm. Så jag är riktigt glad.

Halleluja.


jag ska bara gå till Systemet?Jag älskar att Flempans Hälsokost och Systembolaget har samma logga med exakt samma färger.

Vuxen tjej nu!

Skickade sms till mamma härom dagen:

Jag: Jag har skalat en apelsin, helt själv. Utan att be någon om hjälp.

Mamma: Då kan man alltså säga att du är en stor flicka nu då?
JA DET KAN MAN.
Men jag tvättade visserligen händerna 174 ggr efteråt.


Achlaminan

Igår när jag var på väg till kyrkan var jag så SJUKT kissnödig så att jag var på väg att sätta mig i en snödriva och uträtta mina behov eftersom att kyrkan låg SÅ GALET långt bort. Alltså, helt seriöst, jag har nog aldrig varit så kissnödig i hela mitt liv.

Eller, kanske en gång. När jag var runt 8 och vi var på gatan bortanför våran och byggde en galen snökoja i en jättestor snöhög, det var så roligt att jag liksom trängde bort den tanken. Och när jag tillslut var tvungen att rusa hem så var det något annat som trängde igenom precis när jag stod och skulle ta av mig täckbyxorna.

Sånt är så förnedrande.


Dagens TABBE

Läste nyss en platsannons i DN nyss.

"Jobba exta som pensionär".

Undra om man bli sminkad så det ser ut som att man har rynkor?

Alla hjärtans dag?!

OM det märks att alla hjärtans dag står för dörren? Jag fick just ett meddelande från Haninge Centrum (medlemsgrej så man får tips på extraerbjudanden.)

Erbjudanden som jag fick inför helgen var följande:

- SABIS: Aladdin hjärtan chokladask för dig, 19:90 kr!

- KONDITORI PAUS: 10% på valfri vara!

- GOLDEN FINGERS: Guldkedja med hänge 18K nu 549kr (ord 799.)

Vad kul att jag inte har någon att köpa något till. Ge mig rabatt på ett par snygga stövlar istället!


äckapäcka.

Jag har under de senaste dagarna gjort en upptäckt. Jag har extremt ovälkomna gäster i mitt badrum.

SILVERFISKAR!


Som sagt, inte speciellt väkomna varelser. Så jag tänkte att jag ska göra en pytteliten skylt och sätta in i badrummet så att dom små parasiterna förstår!


Slarvmaja!

ÅH, vad jag önskar att jag visste var mina anteckningar, som jag ska ha läst på och kunna utantill i morgon på ett förhör, är.

Det kan vara så att någon liten rumpnisse har varit här och snott dem medan jag var i duschen, för här är de minsann inte.Det här kommer att gå käpprätt åt.....


Om, Orvar Malte, OM. . .

ni skulle få lite pengar över någon gång och känner att ni vill bli av med dom snabbt och smidit så har jag två tips till er kära vänner!
 
1. Åk till sjukhuset och träffa en läkare. HUTLÖSA priser och inte får man ut något av det.

2. Köp studentlitteratur. (Som du eventuellt inte kommer att ha användning av, har två böcker jag köpte i somras till höstterminen som jag inte har öppnat än, är inte helt säker på vilket ämne de hör till.)

Det var allt just nu. Kanske kommer på några mer tips framöver. Missa ICKE!

Dagens tanke

När jag går på upptrampade stigar i snön så tänker jag alltid; "Vem var klappträet som valde att gå den här vägen först? "

Hoppas att den stackaren hade skor med högt skaft!


Skomakartumme

Lämnade in min väska på lagning hos skomakaren idag och fick komma och hämta den en kvart senare och själv bestämma hur mycket jag ville betala för lagningen. Det är schysst service det!

Dagens tanke

Jag hatar när man ser en SKITSNYGG kille och sen inser att han är mer utseendefixerad än vad man själv någonsin kommer att bli.

Saknad

Jag saknar min vän.


Snökoja.

Åh, när jag var ute och skottade nyss så blev jag fruktansvärt sugen på att bygga en snökoja. Någon som är frivillig? :D


Sen undrar jag också om det är någon som är bra på sånt där med bloggdesign? Skulle vara kul om någon hade lust att hjälpa mig att fräscha upp den här blöghen lite =)


Puss på er

Jag vill.

SPY galla över min lärare som har NOLL framförhållning och verkligen sämst planering i hela världen. Men jag är så förkyld och såsig i huvudet så jag orkar inte. Men i morgon kommer hon nog få veta att hon lever.


Sen tycker jag att det är jättekul att det snöar så mycket. Speciellt eftersom att jag inte har någon snöskyffel. Men som tur är så har jag en fabulös granne som lånar ut sin till mig. Som tack skottade jag hans uppfart och nu har jag ont i ryggen:D

Bitter? Jag? Hurså?

Hur jag vet att familjen jag bor hos har varit hemma i helgen?

Det ligger smulor på golvet som skulle kunna föda ett mindre u-land. I ett år.


The princess of onödiga inlägg.

Efter att ha kommit fram till att det kanske inte är så bra att träna när man har så ont i halsen att man knappt kan svälja sitt eget saliv så bestämde jag mig för att inte gå till gymet idag. Istället har jag passat på att skotta, fixa med disken, skurat toaletten, fixat med tvätt och dammsugit.

Undra när fiettorna ska bli proffisionella så att man kan få lite cashflow. Att anställa en städerska vore inte fel. ;)


Btw. Det där med halsen. Varför väljer jag att äta rostad macka när jag knappt kan svälja? Ibland tycker till och med jag att jag är dummare än tåget. Man skulle haft en mixer.

Jag har tänkt på en grej. .

Efter att ha läst det här inlägget började jag fundera. Varför betalar man RADIOtjänst för att kolla tv?

Jag får inte till det i huvudet. Förklara för mig någon?


Mission.

Eftersom att jag åtagit mig uppgiften som fiettornas manager så kände jag att det var dags att börja ta ansvar för mitt åtagande. Så i lördags kväll tänkte jag att brudarna måste ut och visa upp sig lite och skapa nya kontakter och visa att de faktiskt finns.

Jag och Fietta 1.


Fietta 1 och 2. (Bild lånad av Jossan.)


Coach Boggen var med en sväng och peppade upp och men visade sedan gott föredöme som coach och åkte hem och sov när det var dags för utgång.


Jag vet inte om det gick så jättebra att skapa nya kontakter men nog sjutton visade tjejerna upp sig i alla fall. =)