I lördags var det 15-års kalas minsann. Ja...

2011-10-29_14_33 (MMS)

I lördags var det 15-års kalas minsann. Jag fnurlade länge på den där "rosetten" innan jag fick till det, men det gick. Till slut. God mat, bästa sällskapet. 5 av 5 fingrar!


Strumpbyxor skulle kunna vara djävulens på...

2011-10-29_14_04 (MMS)

Strumpbyxor skulle kunna vara djävulens påfund. Men ack så snyggt det kan vara. .


To be continued...

När jag landade i Chicago så var jag hungrig men mådde ändå lite illa så jag gick till Mc Donalds för att köpa äppelbitar. Tjejen i kassan tittade på mig som att jag var en idiot när jag ville köpa äpple. Frukt liksom. Sen när hon äntligen fattade vad jag hade beställt så får jag äppelbitar och en "caramel dip" som jag skulle doppa bitarna i. Äpplen med kolasås, typ.
Det var gott men det var väl ungefär i det ögonblicket som jag förstod hur min kommande vecka i de Förenta Staterna skulle bli.


Jag köpte också en KitKat. KING SIZE, såklart!


Väl framme hos mina älskade vänner K och K, så hade de köpt en fiiiin ballong åt mig. Den hade vi heliumkalas med någon av de sista dagarna. Ska se om jag kommer på hur man gör för att lägga upp en video. Not so teknisk as I want to be, du vet!
Jaha, mina vänner. Då har vi alltså kommit fram till Fort Lauderdale. Spänningen är olidlig, visst?

Idag köpte jag en matta som jag släpade he...

Idag köpte jag en matta som jag släpade hem på tunnelbanan. Otympligt kan vara dagens ord.


Arsle!

2011-10-25_17_46 (MMS)

Arsle!


Fort ska det gå

Men det gör det inte i min blogg. Bilderna som kommer idag är foooortfarande från flygresan. Kul va?


Filmskärmen på flyget. Jag fick lov att välja ljusa komedier för skärmen var inte jättebra. Så om jag skulle valt exempelvis Piraterna i Karibien 4 så hade jag inte sett något eftersom att den filmen är ganska mörkt filmad.


Jag fick fylla i en blankett inför ankomsten till Chicago. Jag fick lov att be om hjälp. Byråkratisk engelska är alltså inte min grej.


Jag antar att jag hade någon liten rolig tanke när jag tog kort på den här. Någon som har något förslag på vad det kan ha varit?Det var allt för idag ;). Kanske att det kommer upp något mer idag! Den som lever får se, välkommen åter.


Gratis är ju gott

Fast särskilt gratis var det ju egentligen inte med tanke på vad resan kostade. Men vi fick i alla fall grattis dricka och snacks och annat gotte hela vägen till Chicago.


Jag satsade stenhårt på cola.


En liten påse chips.


Och det här kan nog ha varit den godaste flygplansmaten jag någonsin ätit. Kycklingfilé med risotto. Jag skojar inte. SJUKLIGT GOTT!
Om ni undrar varför bilderna är oskarpa är det för att jag har fotat allt med telefonen och är lite lätt darrig på handen. Inte Parkinson-darrig men ändå inte helt stabil :D


Jag tycker nog ändå att skylten är ganska ...

2011-10-23_18_17 (MMS)

Jag tycker nog ändå att skylten är ganska informativ. Men pizzarestaurangerna här i Solna tycker uppenbarligen inte detsamma. Ett reklamblad i veckan - varför? Jag som inte ens tycker om pizza.


Your wife is hot.
Den här reklamen syntes lite överallt längs vägarna borta i Fort Lauderdale. Så sjukt skön, men jag kunde inte låta bli att tänka på vilket ramaskri det skulle bli om den syntes längs vägarna i Sverige. Vad tror ni?


Det syns ju inte tokbra, men träden börjar...

2011-10-22_21_12 (MMS)

Det syns ju inte tokbra, men träden börjar tala om att det är höst på riktigt nu.


No shit Sherlock. Metro är inte alltid brä...

2011-10-20_09_11 (MMS)

No shit Sherlock. Metro är inte alltid brännheta på det där med nyheter alltså.


Hemma

Då var jag hemma i pissekalla Sverige igen. Planen när jag kom hem var att hålla igång för att inte somna.
Det gick väl lite sisådär måste jag säga. Jag packade ur hela väskan, sorterade tvätt, vattnade blommorna. Sen skulle jag bara sätta mig vid datorn och betala en räkning. Sen tog jag mig inte upp ur soffan mer. Jag kikade lite på tv och runt 11 somnade jag. (Det vet jag för att det var "7th heaven" på tv). Sen vaknade jag 16:25. Bra jobb.

Som tur är så är jag fortfarande läskigt trött så jag kanske kommer i säng i tid ändå.


Bilder ja, tänkte att jag kör upp någon bild, från resan, om dagen för att det inte ska bli ett jäääättelångt inlägg som ingen orkar läsa. Samt att jag ska ha något att blogga om varje dag. Smart va ;).
Resan börjar här!


I'm in Miami, biiitch

Hujedamig vad dålig uppdatering. Vad hände?

Jag kan ju berätta att jag är i Fort Lauderdale och hälsar på mina kära vänner Karro och Kalle!

Vi har varit på Universal i Orlando, Sawgrass Mills här i krokarna (sjuuukt stort shoppingcenter som ger en ont i fötterna) och en hockeymatch (Florida Panthers - Tampa Bay Lightning).

Tänkte att jag skulle slänga upp bilder och berätta lite mer ingående när jag kommer hem. Är ni med på det?En grej jag har konstaterat är att alla kvinnor går runt i högklackat på kvällarna. Det spelar ingen roll att man inte kan gå i dem. De måste ha dem. Det blir ju inte fint alltså. Jag är glad över att veta mina begränsningar.

Nu ska jag se om de andra är sugna på att vakna och käka frukost så att vi kan bege oss till South Beach, Miami.
Jag har lyckats vakna först nästan varje dag. Vet inte om kroppen inte riktigt vant sig eller om det är för att jag inte ändrat klockan på telefonen så att jag tror att jag har sovit aslänge när jag vaknar och klockan står på 15:45 (då är den i själva verket 9:45.

Jaja, på tisdag åker jag hem. Är hemma onsdag 07:15. Efter gårdagens ishallsbesök känner jag mig inte jättepepp på att komma hem till kylan. Bara att härda!


Kram


Florida, here I come. Örat till vänster i ...

2011-10-09_10_01 (MMS)

Florida, here I come. Örat till vänster i bild tillhör en fantastiskt överviktig man som envisas med att stånka, hosta och gnussa runt. Och vi har inte ens lyft ännu. Suck


Kanelbullefika idag. :-D

2011-10-04_13_03 (MMS)

Kanelbullefika idag. :-D


Inte ens på toaletten får man vara ifred. ...

2011-09-30_12_03 (MMS)

Inte ens på toaletten får man vara ifred. . . ;-)