Veckans funderingar.

Varför är "Gröna Huset" här i Haninge blått?

Hur gör man toalettrullar?

Vilken sida sover man på om man behandlas för vaxpropp bilateralt?


Ge mig svar :D Nu ska jag ner i tvättstugan igen. Hupp hupp

Cafét på min skola är underbar. De tar int...

dsc00300 (MMS)

Cafét på min skola är underbar. De tar inte kort vilket är konstigt för en skola på runt 1000 pers och så kostar det att värma maten man köpt där, i deras caféteria.


Frågetecken.

Fick frågan idag om vad jag vill göra när jag är klar med plugget. Och jag kunde för första gången på år inte svara på frågan. Jag har varit helt klar över vad jag vill göra, tills nu! JAG VET INTE VAD JAG VILL. Eller, en sak vet jag faktiskt. Att jag inte orkar plugga mer. Skulle kunna jobba ett år nu och sen tänka en gång till om vad jag vill göra om ett år.Suck puck.


Söt minimorot ;)

dsc00297 (MMS)

Söt minimorot ;)


Uppdatering.

Jag känner mig noll produktiv. Är hemma i Mora och har inte mycket att göra. Men råkar veta att jag inte skulle ha något att göra i Stockholm heller så det spelar ingen större roll. På måndag börjar skolan igen och jag är inte ett dugg motiverad på att gå tillbaka dit men det är bara att härda ut ett år till helt enkelt.

Tenerife var AWESOME. Även fast jag lades in på sjukhus två dagar. Jag SKA lägga upp bilder när jag kommit tillbaka till Stockholm, det är bara det att jag hittar på så många andra saker som ska fixas hela tiden ;).

Nu ska jag väcka Ludde och se om vi ska busa =)

Hejehej


Kompisar;)

dsc00290 (MMS)

Kompisar;)


Om jag bara inte råkat köpa ett marsvin. .

dsc00263 (MMS)

Om jag bara inte råkat köpa ett marsvin. .


Längtar tillbaka till Tenerife.

dsc00255 (MMS)

Längtar tillbaka till Tenerife.


Jodå.

Nu vet jag hur det är att ligga på sjukhus på Teneriffa. Riktigt skittråkigt faktiskt. Speciellt när jag inte känner mig sjuk. Men inlagd, det blev jag minsann. I söndags kände jag mig lite öm och svullen vid käkbenet och ner över halsen men tänkte inte mer på det. Sen blev det bara värre och värre för varje dag. Så igår pallrade jag mig upp till sjukhuset bara för att kolla så att det inte var något farligt eller något smittsamt. Och då blev jag minsann inlagd för att få antibiotika och grejer då det tydligen var en infektion samt en inflammation i massa körtlar.

Men nu är jag i alla fall tillbaka på Vintersol och jag mår bra. Jag har fått öva på tyska då jag delade rum med en tysk tjej idag som inte kunde ett ord engelska. Det var lite knackigt.

Jag tänkte ladda upp lite bilder då jag kommer hem till Sverige. 6 dagar kvar. Känns lite tragiskt.:/