"Ja, ingenting antagligen?!"

Idag har vi varit i Kista (Tjiista) och gjort studiebesök på ett läkemedelsföretag (Ipsen AB). Det var mycket intressant. (Lite i alla fall). Sen tog vi en lunch inne på Kistagalleria och det var fantastiskt trevligt. (Faktiskt).

Dagens citat:

Anneli: "Ylva, vad har du i den tomma skålen?"

HIHIHI, hon är kul frammen*. =)





Nu ska jag tagga för att gå till gymet efter att jag tagit min spruhasfrij**.






*Frammen kommer av att både hon och jag ville ha en ny kropp så vi kikade på blocket och det enda som dök upp var en annons om nånting med hästar. Så vi bestämde att hon tar frammen och jag tar baken. Hon fick välja först!
** Så låter det när man ryser, får en kväljning och ska säga ordet spruta samtidigt.



Tips till bootcamparna.

Alltså, ibland är jag värsta mästerkocken. Idag har jag till middag ätit stekta grönsaker.

Man skalar en morot och när man skalat klart så fortsätter man att skala ner hela moroten.
Gör likadant med ett grönt äpple. Hacka sedan en squash och sen steker du allt i lite margarin och strö över rostade solrosfrön. Stek i ett gäng minuter bara så att det blir varmt och servera sedan med créme fraiche med tomat och örtsmak.

Fantastiskt gott. Faktiskt. Jag erkänner. Det ser inte så gott ut, men jag kan lova att det är smällgott.







Förresten, Björn Skifs bor ju här i Västerhaninge och igår sprang jag in i honom. På apoteket. Undra om han sjukis? Kanske ska gå över med lite kycklingsoppa?! Tål att tänkas på.


Ja kursiv text är ju också fint?

Alltså, jag är en person som kan störa mig på saker. Och har jag väl lagt märke till en grej så kan jag inte sluta tänka på det. Speciellt om man sitter på ett tåg eller buss eller så. En grej som jag tänkte på i torsdags när jag var på väg in till centralen var (trumvirvel) : FOLK SOM PRATAR I HEADSET. 
Eller jag menar inte att jag stör mig på alla som pratar i headset för jag gör det en del själv. Men just det folk som pratar i headsetet men ändå håller i mobilen eller i själva micen som man pratar i. Jag har alltid trott att själva grejen med en sån där pryl är att man ska få händerna fria till annat. Det kanske bara är jag som fått för mig att det är så. Men annars tycker jag nog att det är en ganska korkad uppfinning.


Och inte får jag bort den kursiva inställningen heller.. ARSLE

äckapäcka.



Så här ska det se ut i kroppen. Fick veta i måndags att min fotled inte ser ut sådär. Sjukdomen har lyckats göra så att jag inte har det där ledbrosket och det är alltså det som gör att jag har så nedrans ont i foten hela tiden. Inte gick det att göra något åt det heller. Eller, det går att låsa leden så att jag inte rör foten alternativt sätta in en ledprotes men jag var inte så jättesugen på det av någon konstig anledning så jag tackade nej. Jag kan lika gärna gå och ha ont ett par år till känner jag eftersom att det inte är 100% säkert att jag blir bättre av operationen. Och med tanke på tidigare operationer är jag tveksam till allt sånt där just nu!

Jaja. I morgon ska jag hem till Mora igen. Ska bli skönt. Vet egentligen inte vad jag ska göra hemma mer än att vi ska fira morbrors födelsedag på söndag. Men men, kan ju hem och träffa systeryster(♥) och Luddelump(♥) i alla fall.

STORT plus!

Jag har kommit fram till att det är lite bra att bo själv för det tar så lång tid att göra slut på saker. Tandkrämstuben jag har nu är den jag köpte min första helg här nere i Stockholm, alltså i slutet av augusti. Och pumptvålen tog det hela höstterminen att göra slut på. (Och jag menar inte att jag slarvar med hygienen:P)


Intressant värre, jag vet!


Söööööta

Är det bara jag som tycker att de rödklädda gubbarna i RFSU reklamen är söta? Kolla på den långa reklamen där de går runt med brandsläckare och allt möjligt. Assöta ju. Med det säger jag inte att det är skönt med kliande röda prickar men ;)

Grattis

Med blommor och med blad. Vi firar denna dag. Hurra hurra för Lars Suther idag! ;)



Grattis på 25-årsdagen gamle galosch;)


HUUUUUVVVA vad läskigt

Sitter och kollar på blåsningen och Kajsa Bergkvist blir lurad om spöken i en lägenhet där böcker ramlar ur hyllor och grejer, och precis då åker sladden till tv:n ur och ramlar i golvet. Rädd? Jag? VADÅ?

Nostalgitripp

När jag vaknade så var det "Jim och piraterna Blom" på canal +. Helt underbart. En film som vi kollade otroligt mycket på när vi var små! Nu är det "Sunes sommar". FINT!


Gästbloggare

Jag har äntligen efter en massa tjat gått med på att gästblogga i Emmas underbara blogg! Jag som skriver är alltså den omtalade Josefine Lindgren. De flesta känner nog igen mig från dansgolvet på Wasa och det är där jag håller till. Det jag nu ska förtälja är en stor hemlighet. Varför jag skriver det på en offentlig sida vet jag inte. Kan vara för att jag inte är helt nykter just nu. Eller vänta... jag är nykter! Det jag ska berätta handlar inte om mej utan det handlar om Emma. Hon kommer nog inte bli särskilt glad när jag nu berättar att hon är (....)

Tips från managern.

Vill bara tipsa om en helt grym blogg! Kim och Josefines hårda väg mot elitskidåkningen.


Lejoki.

Staka forhelvedeMads.

Distans till livet?

Nja. . Kom bara och tänka på när jag var i Örebro för ett par år sedan (ca 8-9 år sedan) så fanns det en del vägskyltar där avstånden var angivna i meter. I Stockholm mäter man avstånden i minuter, i alla fall vi som åker kommunalt. Och i resterande Sverige (i alla fall så långt som jag vet) mäter man avstånden i kilometer.

Skumt det där!


What´s the problem?

Vad är felet när man får beslutsångest när Top Model börjar samtidigt som man är jäättenödig?!

Dans bra för reuma?

Ja enligt Marcus Birro är dans sjuuukt bra för reumatism. Men det känns som att han missar lite information. För så vitt jag vet så beror det helt på vilken diagnos man har samt vart problemen sitter.
För mig så sket sig hela kroppen när jag dansade och fötterna och knäna klarade inte av belastningen och därför fick jag lov att sluta med något av det roligaste jag gjort! Men men. Birro är ju känd så han har säkert rätt.

21 år. FINT det..

Jag känner mig som ett barn när det gäller min födelsedag. Jag kan inte somna kvällen innan och vaknar före alla andra på morgonen. Och jag blir less när folk inte kommer ihåg att gratta mig. (BROR, glöm inte bort i år:P). Och helst skulle jag vilja bjuda alla jag känner på kalas bara för att jag tycker att det är så kul med presenter:D (Girighet).
I morse fick jag i alla fall 3 filmer och lite pengar. (Och en vindruva och två chokladbitar).

Har nyligen ätit frukost och strax hoppa in i duschen och sen dra ner till China House för lunchmys med Joss, Boggi, Tilda och eventuellt Jessika. FINT det. =)
Sen i eftermiddag blir det fika med grannarna. I morgon blir det käk med släkten och sen förflyttar jag mig till en annan del av dalarna för trevligt sällskap med en vän.

På söndag åker jag tillbaka till Sthlm och jag kan inte direkt påstå att jag är taggad. Mora är SJUKT mycket roligare nu när man varit borta från stället ett tag. Men men, ett och ett halvt år kvar. Bara att gilla läget. :/


Nu ska jag väcka Ludde. Han kan ju inte ligga och sova på min födelsedag?


2010. Välkommen!

Gott nytt år och god fortsättning och allt sånt där. Firade nyår med helt fantastiska människor. Tänkte att jag ska berätta lite mer när min dator är tillbaka från reparationen och jag kan lägga in bilderna från kvällen.

Men, STORT tack till mina underbara brudar ♥