V.35

Ja, hur ska man sammanfatta veckan?

Jag tror att jag säger som pappa. "Jag trodde du skulle lästa HSA inte dans?"

I måndags var det Linedance, tisdags Tai chi, onsdags yoga och igår afrikansk energidans. Jag hoppade förvisso över diverse aktiviteter för att spara på min fot. Den har tagit tillräckligt med stryk den här veckan som det är. Tack ändå ;)

Fick höra idag att Hanna har kommit in på sjuksköterskelinjen i Uppsala. Grattis! =)

Om ca en och en halvtimme kommer Ida ner till Storbude på besök från örebro. Vi ska på Raw comedy ikväll, med bland annat Magnus Betnér. (som är min anledning till att gå)

Jag var in till stan med Linnea idag, vi skulle köpa kurslitteratur. Vad bra att akademibokhandeln bara har ett exemplar av böckerna vi skulle ha. Kom hem med EN bok. För de andra var slut. Surt sa Emma.



JUST JA, i måndags eller närenuvar så var jag på bio med Robin. Och när vi ska fara hem så står det 5 piketbussar med poliser där. 5 STYCKEN!!! Fattar ni? Jag var helt säker på att det var en bomb som skulle detonera. Eller kanske nått annat läskigt. Men det var bara så att Göteborg (laget inte hela staden) hade varit och spelat fotboll här i Sthlm och när supportrarna skulle fara hem där på kvällen så hade polisen satt in extra bemanning vill Centralen.
Usch, skrämmas sådär. Morr..


Nej nu ska jag nog börja göra mig klar för kvällen! =)


<3


Det finns..

..roliga skyltar i Stockholm.




Uppmuntrande skylt =)



Syns intre så bra. Men snubben heter KALOPSIDIOTIS i efter namn. Kalops idiotis. Jag och Linnea garvade till tusen!



Frasses har jag hört talas om. Men Flasses .. är det samma sak fast med talfel? ;)


BROR OCH HANNA!

Tvn fick inte plats i rummet. =)

Sketna skator

I fredags packade jag och stod i, sen runt sju åkte jag, Robert, Jocke och Sofia till China house nere på stan och efter den otroligt goda maten åkte vi till Rättvik för att bowla vilket var riktigt roligt. Dock kom jag sist men jag hade i alla fall en riktigt rolig kväll!

Lördag morgon var det att gå upp tidigt. Vilket inte är min grej. Vi gjorde ett par stopp på vägen till Stockholm. Det första i Borlänge hos farfar. Där fick vi fika. Gott =) Det andra stoppet blev i Uppsala för att 1. Hämta upp tvdosan som tillhörde tv:n jag fick av Wille och Hanna. Tv:n som mamma och pappa tog hem igen.
2. Ikea. Köpte lite förvaringslådor och åt 14 köttbullar. Ute på parkeringen till Ikea så flög det runt flera tusen fåglar. Och just när jag fått upp kameran ur väskan och ska ta en bild på dom så åker dom och sätter sig runtomkring på alla hustak. Sketna skator

Framme i sthlm packade vi in sakerna i mitt rum och fixade fint innan jag for in mot "city" för att göra stan med Mora/Orsa/Sthlms folk eftersom att Sandra fyllde 20 år =). Riktigt roligt faktiskt. Även fast jag aldrig riktigt "gick ut".

Igår var jag iväg och handlade med pappa och mamma, sen åkte vi till Solna Centrum för mat. När dom åkte hem for jag in till centralen för att säga hejdå till Mora/orsafolket. Och sen åkte jag hem och slöade en hel del. Fick besök av Robin och Andreas på kvällen för att jag skulle våga duscha.=)

Idag har jag varit i skolan. Bara lekt i stort sätt. Lärt oss dansa Linedance. Riktigt roligt men får se vad foten säger om det i morgon =/

;)

Har varit på stan och lunchat med Sandra, lyckades komma hem med en digitalkamera och ett par nya pjux! Inte illa pinkat.

När jag höll på att testa skor var det tre killar i typ 14-15 årsåldern som stod och kikade på skor.

Pojke 1: Men hallå, dom här är ju säckpiperutiga. Sånna vill man ju inte ha.
Pojke 2 och 3 : Näe precis!!

Sen gick dom där ifrån och jag fick lov att stödja mig mot en hylla för att inte garva ihop!

Senare inne på onoff två andra killar i samma ålder står och kollar på telefoner.

Pojke 1 : Aha, blir man belyst av den här?
Pojke 2: Eh, menar du upplyst?!




Damn, jag kommer sakna Mora. Hoppas att det finns roliga småpojkar i Sthlm också. ;)

OH MY!

Jag är typ sämst på att uppdatera just nu, sitter med datorn i knät varje dag men tar mig aldrig tid att uppdatera. Finns ju så mycket annat spännande här på "nätet" ;)

Mitt rum just nu är årets kaos. Tre banankartonger och fyra väskor. Och jag har inte ens kommit halvvägs.
I morgon bär det i alla fall av till Sthlm. Ska bli spännande.

(Nej jag tänker inte säga att det ska bli skitkul. För det vet jag inte än!!)

Snart ska jag ner på stan och luncha med Sandra. (TUMME UPP)


Kanske ska ta och göra sig i ordning då!?


Hej min er


.

Note to myself.


Du är laktosintolerant, drick inte oboy till frukost!!!

!

And how does it feel, when the world outside is just another bad poem you wrote?!

-Vikunja.

Bil, regndans och dildofight.

I fredags körde jag ner ett flyttlass åt Wille och Hanna till Uppsala. Eftersom att jag och Hanna pratade så mycket så missade vi först avfarten mot Sthlm och hamnade i Gävle. Inte planerat och svårt att hitta något bra ställe att vända på när man har släp. Men fram kom vi i alla fall, efter många om och men.
Hemvägen var dock väldigt lång. Men det gick bra, förutom att det var tjock dimma lite här och var. Fick lov att krypköra fram i 20 km/h på 120 väg. Noll kul. Kom hem runt 5 och somnade runt 6.

Lördag. Vaknade tjugo i tre. på kvällen åkte jag, Joss, A-K och Jessika ner till Sagabiografen för att se "Brüno". Eh, vet inte om det är en film jag skulle rekommendera någon. Men den var kul på sina ställen. Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi åkte runt lite i Mora och hamnade på donken där vi drack varm choklad. Gottigt. Sen åkte vi runt en stund till. Och hamnade på Dollar Store-parkeringen där två danssugna brudar (läs Jossan och Jessika)  ställde sig i regnet och körde lite streetdance. Asgrymt och en kul avslutning på kvällen.

Idag vaknade jag vid tolv, sen dess har jag suttit och kollat film (läs sovit). Nu funderar jag på att dra till Statoil och köpa en korv.. Är på tok för trött för att fixa något själv och är inte riktigt så hungrig så att jag kan äta något större. :P


Inte långt kvar till flytt nu. =)


100!

Mitt hundrade inlägg! Vilken grej.

Har dock inget vettigt att säga. Har en sovande, fisande hund i mitt knä. Noll fräscht.


Kan fortfarande inte förstå. Det gör så ont. Tänker på Mattias familj, vänner och anhöriga nästan hela tiden.


Hoppas 2010 blir ett bättre år.

.

Det känns bara så fel.

Hur kan världens goaste, gladaste och snällaste person bara försvinna?





Du kommer alltid leva kvar i mitt hjärta Mattias. Och jag vet att det är många som säger detsamma. Saknar dig redan.

.

Idag är en sorgens dag.

Vila i frid Mattias Bengtsson. Du kommer alltid finnas i mina tankar och mitt hjärta.

Det är så ofattbart. Det gör så ont.


Stugen..

Har varit i stugan idag, riktigt skönt att bara ta det lugnt en hel dag och njuta av lugnet.

Imorgon åker jag ner till Carlos i Göteborg. Ska bli roligt. Vet inte hur länge jag ska vara borta och det känns skönt att inte planera så långt framöver!

Får se om jag stannar i Göteborg? Kanske drar vidare någon annansstans.


Packa var det ja,.. Hm, vad ska jag ha med mig egentligen? "The question is..."

Jaja, hej då på ett tag.. ;)

JUST JA,

Idag var jag till Falun för nedsövning och bortplockning av stift. Och innan jag sövdes så sa narkosläkaren att jag skulle hälsa John Blund. Men det glömde jag. Får jag bannor nu? ;/

Det gick i alla fall bra det där. Dock tog jag nog mig vatten över huvudet när jag ville åka hem så snabbt. Tog hissen ner och fick skutta till närmsta toalett för att spy :/ Orutin av mig.

Har kollat film med Jocke på eftermiddagen och blev även bjuden på grillad kyckling med klyftpotatis, sallad och sås. Mumsigt värre!


Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon.


Don't bring flowers after I'm dead.

Erik Hassle, vilken kille.

I morgon är det uppstigning runt fem. Ska vara i Falun på sjukhuset kl 07.30 för nedsövning och bortplockning av stiften i foten. Det var egentligen planerat till fredag, men eftersom att foten är så svullen så ringde jag ortopeden idag och frågade lite och då fanns det en tid i morgon. Skönt. =)

Vet inte mer vad jag ska säga. Allt snurrar runt runt just nu, så mycket tankar och funderingar och ändå får jag inte ut något vettigt av det.

 Ska i alla fall till Göteborg på lördag och hälsa på Calle. Ska bli kul =)

Why do you do this to me?

Inte haft lust att uppdatera de senaste dagarna.
I fredags sa vi farväl till älskade mormor. Jag skulle vara med och sjunga med solisten Carina. Klarade dock bara en sång sen gick det inte nå mer.
Saknar mormor så sjukt mycket. Jag förstår fortfarande inte. :/

På lördagen åkte jag och Robban ner på Mora festivalen. Det var inget att hänga i granen. Men jag fick med mig två par solglasögon hem i alla fall.

I söndags var jag upp till min bror och hans flickvän och hälsade på deras tillskott i familjen, Bambam. (ja det är en hund). Sen åkte jag ut till stugan med mamma och pappa för att äta och softa lite. RIktigt skönt.
Plockade en kanna blåbär som jag sedan bakade muffins av när jag kom hem.


Idag är det måndag, eller ja. Nu är det ju faktiskt tisdag. Men för mig är det fortfarande måndag. En riktig skitdag, passar ihop med den här sketna sommaren. Förstår inte hur man kan svika en annan människa sådär!!


Nu borde jag försöka sova, men vågar inte. Har kollat läskig film. Som för övrigt blev helt mongo när vi började. Den började med eftertexterna.
"Du kanske har vändt skivan uppochner?" -Ida 16 år