Lördag 28/2-09

Jobbat idag. Helt okej dag faktiskt, var inte så jättemkt att göra.

Nu har jag suttit och kollat lite på melodifestivalen, men det är ju ingen som är bra så jag sket i det, plus att jag inte förstår Petra Mede över huvudtaget, och inte nog med att hennes humor är sämst, hennes bröst sitter på olika höjd också. Kunde inte koncentrera mig på något annat efter att jag gjort den upptäckten.

Fick just ett sms av min bror som jobbar stängning på Mcdonalds ikväll. "Idol-Kevin var just här."
Coolt, men inte så konstigt med tanke på att han har sjungit i Mora kyrka ikväll på något Vasaloppstjosan som var där ikväll.
Vasaloppet imorgon ja. Surt att jag hinner börja jobba innan vinnaren har gått i mål. Men lär ändå gå upp i tid och sitta och heja på Gustav och resten av Moraåkarna. Får se hur det går för Jocke och Martin som kommer hem från Kina .. idag tror jag. =)

Nu ska jag nog snart sova. Fast det säger jag visserligen alltid tidigt, sen lägger jag mig jättesent i alla fall. Men tanken är att det ska bli en tidig kväll. Har ändå inget vettigt att göra.


/ Emmum

Fredag 27/2-09

Mysdag på stan med Emelie idag. Riktigt trevligt. Käkade lunch på kaffestugan med Em, Madde, Johan och Christian.
Blev lite shopping också även fast min ekonomi inte riktigt tillåter det nöjet. Köpte ett par skor, ett skärp och trosor.
Och så har jag klippt mig också. Jajamensan, nu är det ännu kortare. Skönt att slippa sätta upp det när man ska jobba. =)
Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Suttit vid brasan och zappat runt bland lite olika program och även kollat lite Desperate houswifes.
Nu är jag trött och såsig så jag ska nog försöka komma i säng strax. Får se hur det går med den saken. Hihi.

Torsdag 26/2-09

Var till affären och köpte godis idag.. Sen var jag hem och testade mina nya jobbyxor som jag hade beställt.. Det resulterade i att jag inte åt något godis idag. Eller jo, 5 bitar. Sen ångrade jag mig och gick ut och gick.
Haha.. Suck

Tisdag/onsdag

Tänkte bara säga att jag tycker att det är bra att Victoria gifter sig av kärlek och inte av att hon blivit ihopföst med någon europeisk adelsman eller nått sånt skit!

Nu ska jag snart sova.. blev ingen tidig kväll.. kan inte sova.. :(

Tisdag 24/2-09

Är helt galet trött, har gått till och från jobbet idag, det är egentligen inte så lång bit. Men är man reumatiker så är man. Var helt utmattad när jag kom hem från jobbet. Men jag och syster tog tag i att städa och tvätta och dona här i huset, så nu är det fint och rent och mysigt.
Och som grädde på moset så har jag feber. Blir nog en tidig kväll så att jag orkar jobba i morgon. Har inte råd med en karensdag. :P

Igår eftermiddag var jag ner till röntgen för att röntga fötterna, och när jag låg där med benen i tunneln så tänkte jag på det där med ännu en operation. Orkar jag verkligen med det? Måste kolla upp hur lång konvalisenstid det är på denna operation. För om operationen blir av nu i april-maj så vill jag ju inte gå på kryckor halva sommaren.
Och jag vill samtidigt inte skjuta upp operationen till i höst, för då har jag tänkt att jag ska börja pluggg något, vet inte vad bara.
Så summan av kanelen är helt enkelt att jag tror inte att jag har tid med en operation i mitt liv just nu. Måste ordna upp det någorlunda först. Livet alltså.

Nu ska jag duscha sen ska jag gå och lägga mig tror jag.

God natt.

Fredag 20/2-09

När jag vaknade i morse hade jag fått sms från jobbet, så en halvtimme efter jag vaknat befann jag mig på jobbet =)
Ganska kul att jobba idag. Det flöt på riktigt bra.
Efter jobbet åkte jag hem och städade rummet och var hundvakt, nu sitter jag och lyssnar på Gustav som sitter och diskuterar massa konstiga grejer (som jag inte förstår) med mamma och pappa. =)

I morgon är det jobb igen, hoppas att magen inte gör ont i morgon, så jobbigt att vara trevlig när det känns som att jag ska gå av på mitten.

Äh..

Guten nacht

Onsdag 18/2-09

Tugnt att gå upp i morse. Men det är ju som vanligt.
Ner till arbetsförmedlingen på möte med min handläggare där. Det gick väl helt okej, känns som att många dörrar har öppnats med massor av möjligheter, frågan är bara vad man ska välja när det är ens framtid som står på spel, hur vet jag att jag väljer rätt?

Sen åkte jag och hämtade Malte, sötaste krabaten jag vet, vi har lekt, busat sovit och tokat runt totalt. Dock inga långpromenader.. Ut och kissa och sen springa in snabbt igen... frusna lilla racka:p

Klockan 14 var det som sagt dags för sjukhus, hade en tysk läkare som hette Hans-Joachim. Skitsnygg tyckte jag. Så jag fick ta massa prover och skickades hem med tabletter mot blåskatarr/urinvägsinfektion. Hoppas att de hjälper annars får jag lov att åka ner igen och kolla om det är något annat tokigt med njurarna.

Sen var jag och handlade åt Papi, och när jag kom hem la jag mig i soffan för att kolla tv. Smällsomnade och sov i två timmar. Skönt, men är ändå helt galet trött, gött, då vet jag att jag iaf kan sova i natt =)

I morgon ska jag tydligen vara hundvakt igen. Mysigt.. hoppas att Maltmobjörn är lite trött i morgon så att jag kan sitta och kolla på Desperate Houswifes och softa hela dagen. Känner verkligen för att ligga sofflock och inte göra något alls.

Imorgon eftermiddag/kväll ska jag och Jossan och ev. Boggi ner till Black Box i skolan och kolla på tvåornas monologföreställning. Saknar dom, (Joss och Bogg alltså, och resten av klassen såklart.) Och Lena. Spricker nästan.
Snart dags för en reunion tycker jag. Saknar också att få ge utlopp för den lilla energi jag har, har lust att stå på teaterscenen med EsTa05 och bara riva av en föreställning.

Näe nu är jag så trött så att hela rummet snurrar. Får skriva mer i morgon helt enkelt.

Över och out.


Tisdag 17/2-09

Grattis Jessika och Ulf, dagen efter dagen liksom =)

Idag blev jag först väckt av att Jannicen ringde, men jag tröck upptaget och sov vidare. Sen ringde de från Vårdcentralen, mamma hade tydligen ring och knappat in mitt nummer eftersom att jag klagar  på min mage hela tiden.
Så efter jobbet (11-14) ;) åkte jag hem och bytte om och sen ner till VC för att lämna ett urinprov,... det såg tydligen inte bra ut och de misstänker att det är något fuffens med njurarna, så imorgon ska jag dit igen och träffa en tysk läkare =).

Hoppas att de kommer fram till vad tusan som är fel, för det gör så galet ont.

Ska även träffa min handläggare på arbetsförmedlingen i morgon, och sen vara hundvakt åt Malte. Det blir skönt, hoppas att det är sol i morgon så man kan gå ett par långpromenader =)

Nu ska jag kolla på "halv åtta hos mig" hihi

Over and ut.

Söndag 15/2-09

Seg dag idag, mysig kväll med Martin, Elias, Jessika, Frolls och Jocke igår. Väldigt uppskattat, absolut!

Nu har jag haft feberfrossa 4 nätter i rad, sjukt jobbigt.. går och lägger mig med flera lager kläder och vaknar nästan naken och utan täcke, efter typ fem minuter.. sen fryser jag igen:P

Ikväll blir det nog en tidig kväll, ska till falun imorgon med jobbet. det kan nog bli spännande. Eller lärorikt i alla fall hoppas jag.

Kort inlägg, orkar inte skriva mer..
Eller.. Grattis på 20årsdagen Martin och grattis på 19årsdagen Marcus =)

/ Emma

 


Fredag 13/2-09

Skitdag!! Allt har verkligen gått fel idag. Önskar att jag kunde svälja ett par sömntabletter och dra täcket över huvudet.
Det kan jag. Bara att ta fram kartan. Svårare än så är det inte.
Röv

Onsdag 11/2-09

Jobbat idag, ganska segt.. Så tråkigt på vardagar.. Kommer ju inte nå gäster. Men men..

Sen har jag varit på apoteket och hämtat ut medicin, så imorgon kan jag nog gå som folk. =)
Jag har även tagit fram gitarren idag. Första gången jag spelade på typ ett halvår. Ovant till tusen, men jag måste ju lära in lite låtar eftersom att de tjatar på mig i kyrkan att jag ska spela och sjunga.. Suck.

Gjorde bort mig lite för restaurangchefen lite idag.. Men han sa att det var lugnt, det var bättre underhållning än tv:P Haha

har inget vettigt att skriva.. som vanligt

Tack och hej/ Emma

Måndag 9/2-09

Sitter här och lyssnar på gamla radioprogram. Breitholtz och Berg. Helt underbara.. Sitter och småfnissar i min ensamhet.
Har vart på Försäkringskassan idag. Det var inget roligt.. kom inte fram till något vettigt alls. Dumt..
Sen var jag på apoteket och skulle hämta ut mer medicin.. men det fick jag inte, så då gick jag upp till Mormor som ligger inne på sjukan igen, hon satt och fikade och skröt för våmhustanterna hihi. Det var lite roligt.

och nu bet jag mig i läppen så jag började blöda.
Bajs


/Ema

7/2


Söndag 8/2-09

Jobbat idag, och igår. Helt slut..

Jessika var här igår kväll.. Vi hade minnesafton, kollade massa gamla bilder. Det var mysigt. hihi

I morgon ska jag på möte på försäkringskassan.. Läskigt.. vet inte riktigt vad jag ska säga..

Har vart en lugn och skön helg jajamensan.. Gött Mos



Tack och Bock / Emma


Fredag 6/2-09

Mysdag med Malte idag igen.. Har verkligen varit en skön dag.
Började jobba kl 16. Skulle sluta 21 men fick gå kl 20 =) Skönt kan jag säga.. Drog till Ica Maxi med Madde. Sen när jag skulle släppa av henne hemma hos sig kom vi fram till att hon hade glömt sin väska på Ica.. Hehe bara att åka tillbaka och hämta =)

Hm nu är det snart läggdags känner jag. Sjukt trött.

bock och tack. / Emma


Torsdag 5/2-09

Schoobrevahänderjao?

Hm. Sjukt vad svårt det var att somna igår.. Låg vaken efter att klockan passerat 05.13. Det var inte roligt. Speciellt inte eftersom att jag ställt klockan på 09.00. För då var det tänkt att bror skulle köra upp hunden hit. Men sen skickade han sms och sa att han var försenad så då vare bara att somna om, sov typ 30 minuter till och sen gick jag upp och åt frulle. =)
När Malte kom så lekte vi runt i huset som galna och sen gick vi ut på långpromenad.
Riktigt mysig dag idag faktiskt, han låg bredvid mig och ville bli kliad på magen medan jag låg och byggde pussel. Mys =)

Sen har jag inte gjort så mycket vettigt idag om jag ska vara ärlig. Tvättat och tagit reda på disken är väl typ det enda.

dagens - fick ganska ont när jag var ute och gick

Dagens + mysdag med söt hund. =)

Over and out / Emma


Onsdag 4/2-09

Snooza? JATACK. Det blev ju minst fem snooznetryck i morse i alla fall. Men jag hann i tid till jobbet så det var gött. Vet inte varför jag ställde klockan på så tidigt för? Helt onödigt =)

Efter jobbet åkte jag hem och la mig på golvet och pillade på mitt pussel.. Nu är det väl runt 1700 bitar kvar skulle jag tippa.. Suck,
sen halv fyra kom pappa och sa att vi skulle ner till Eghamn och träffa honom för att diskutera ifall det fanns något bättre alternativ än operation av dojan..Men han tyckte att operation var ett bra alternativ. Så jaja.. morr.
Sen hem till pusslet igen. .Sen har jag mest bara lökat resten av kvällen. Borde verkligen ta tag i mitt liv och börja träna igen...Men jag orkar inte..;)


Dagens + Hm,. kommer inte på något

Dagens - Huvudvärk hela dagen och konstig i höften/ryggen..

Over and out. / Emma


Tisdag 3/2-09

OJ oj oj.. Jag som tänkte vara duktig och skriva igår, men icke sa nicke.
Åkte till Falun igår morse för att träffa min läkare, det gick bra. Fick två kortisonsprutor, en i armbågen och en i knäleden.
Sen pös jag ner på stan en vända och käkade hos Zaur och kollade på jeans. Sen åkte jag hem till Mora igen, somnade typ direkt jag kom hem.
Klockan 18 var det dags för personalmöte. Det skulle vara slut kl.20. Jag kom väl hem ca 21:35 eller något. Och då hade mamma och syster redan gått och lagt sig så det var mörkt i hela huset så då tänkte jag att jag också kunde gå och lägga mig. Varför sitta ensam uppe liksom?

I morse var det segt att vakna, skulle lätt kunnat sova till ett. Men ajabaja, upp och tvätta av gårdagens smink och ha på nytt och klä sig för jobbet. Sen var det bara att trampa på. Cyklade på en cykel med väldigt lite luft i däcken så jag var helt slut när jag kom till jobbet..
Jobbet gick bra. Ganska lugn dag måste jag säga, men det är ju inte heller helt fel ;)

Efter jobbet trampade jag hem i ca 250km/h och hoppade in i duschen och gjorde mig klar för att åka ner till Arbetsförmedlingen och träffa en handläggare där. Diskuterade lite framtida jobbsituationer och dyl.
Sen hookade jag upp med Madde, Sanna och Daniel och kikade runt i lite affärer.. Hade tänkt att shoppa lite med det blev bara tre par overknee strumpor. men det är alltid bra att ha. Och på så sätt blev ju inte plånboken så ruskigt ledsen.

Och nu är jag helt såsig i huvudet och vill bara gå och lägga mig. Men tio i åtta blir nog lite för tidigt. Kan vänta till nio i alla fall. Sitter och funderar på om jag har något vettigt att skriva. Men det har jag nog inte.. =)
Det har vart en bra dag och jag känner att jag har kört på max hela dagen, för nu har jag ont lite här och var . haha..

Tänker härmas,

Dagens - pissjobbigt att cykla i snömodd och dålig däckluft

Dagens + Myseftermiddag på stan med Madde, Sanna och Daniel.

Over and out /  Emma

Välkommen

Hej och välkommen till min blogg.

Nu ska vi se om jag förstår mig på det här eller om jag kommer att ge upp direkt.

Idag gick jag upp runt kvart över elva, duschade, tog det lugnt och bytte sängkläder. Sen käkade jag frulle och gick och gjorde mig i ordning för jobbet. Kvart över tolv så börjar jag klä på mig ytterkläderna för att dra till jobbet. Tror du/ni att jag hittar någon bilnyckel? ICKE. Vi har ett nyckelskåp men inte en chans att det går att hänga nyckeln där.. Efter att ha letat i hela huset i 13 minuter så hittar jag en i mammas ryggsäck.
Tokskyndar iväg till jobbet och anländer 5 minuter försent, men som tur var så var det inte hela världen. Dom hade överlevt ;)

Nu sitter jag hemma och bara slöar, funderar på att gå ut och gå en sväng, men jag vet att det inte kommer bli så i alla fall. Hehe...

Tack och bock / Emma


Välkommen till min nya blogg!