Vad är det som håller på att hända?

Vad äre som håller på att hända med mitt liv? Mina vänner slutar prata med mig. Och jag vet inte ens varför. Ska det vara så förbannat svårt att prata med mig? Berätta för mig vad jag gör för fel!












Vila i frid Adam Kolping.<3

Vad gör jag?

När min bästa vän beter sig som att jag inte finns?




Jag vet inte ens vad det är jag har gjort. Och det är tydligen för svårt att berätta det för mig.



Ska det vara vänskap?




Jag vet inte!

lördag

Väldigt dålig uppdatering av mig nu minsann, men i torsdags var vi (jag, Jessika, Jossan och Ida) hemma hos Boggi. Vi firade Kristi himmelsfärd. Och eftersom att vi inte har den blekaste om var man egentligen gör på K. HF så så bestämde vi oss för att hitta på själva. Det blev massor med fika och babbel.  Så jag hoppas att det blir en tradition. =)

Igår skulle jag uppdatera, för jag satt hemma helt själv och kollade på tv och var allmänt slö. Men då hade mitt internet bestämt sig för att inte fungera. Så jag gick in i grannens garage och pillade på routern i ca 30 minuter sammanlagt, men lyckades ändå inte. Och jag var så irriterad så jag var rädd att hjärtat skulle kollapsa. Men jag lever i alla fall. Konstigt nog.

Idag gick jag upp i lagom tid för att hinna; äta frukost, slänga in en tvätt, vika den tvätt som hängde på tork och åka och lämna tillbaka filmerna jag hyrde igår (istället för att sitta vid datorn) innan jag åkte till jobbet. Kom för övrigt ca 30 minuter innan jag började och hade då tråkigt och försökte fördriva tid med att städa. GRATIS!!
Det gick bra att jobba idag, men jag tröttnade runt 15-snåret för då blev det väldigt segt och jag var galet trött. Men jag pinade ut!!

Nu har jag hunnit; städa toaletterna, hängt tvätt, vikt tvätt och sorterat tvätt och slängt in en till tvätt, duschat, kollat Robinsson och ätit kvällsfika.
Skulle egentligen ha en myskväll med Lizette ikväll. Men hon planerade om. Tydligen! Jaja, ska hoppa i säng nu. Eller.. krypa i säng. =)

Vi hörs <3 / Emmum


Tisdag 19/5-09

Idag har vi varit i Borlänge och tagit farväl av vår älskade farmor.  Det var riktigt tungt, är helt trött i ögonen och har ont i huvudet av alla tårar. Men det känns bra att hon är på en bättre plats nu. En plats där hon inte behöver ha ont. <3

Jag och syster passade på att ut och gå en sväng i blge innan begravningen. Vi tog en tur ut i skogen och lyssnade på vattnet som forsade och fågelkvittret medan vi vädrade tankar och funderingar. Riktigt skönt. Sånna stunder är som små guldkorn.

Jag fick köra hem till Mora igen, och det var en hel del vägarbeten på vägen (var annars?)  och man fick köra efter en bil där det stod "VÄGLOTS, FÖLJ MIG", och så fick man köra på fel sida i rondellen. Det var spännande, för det får man ju aldrig göra annars. Hehe.

Något mer som är ett litet guldkorn är att jag fick träffa mina kusiner idag, det var väldigt många år sedan och jag hoppas att det inte kommer dröja så länge innan jag träffar dem igen.


Kramar

regn, städning och förkylning.. .eller?

Igår kväll gick jag i säng runt halv tio, mådde inte så bra och tänkte att jag skulle få sova ordentligt. Tog två sömntabletter. Somnade och sov ca 3 timmar. Sen vaknade jag och kunde inte somna om. Har sovit helt hackigt hela natten, galet jobbigt. Men men, låg kvar i sängen till typ halv tolv i förmiddags då jag beslöt mig för att pallra mig upp. Har suttit och sjungit lite låtar inne i köket med pappa. Alla låtar hade något med ögon att göra. Eftersom att min syster har varit i falun idag och opererat ögat så tyckte vi att det var passande. =) Sen for pappa iväg för att träna och jag fick ett litet ryck och tog fram dammsugaren, så nu är det odammigt och fräscht här hemma.

Igår när jag satt och kollade på tv så sken solen in i våran hall där pianot står, och då såg jag hur mycket Damm det var bakom pianot, sjukt äckligt. Kan inte ha städats där bakom på år och dar. Så när jag ändå hade dammsugaren framme så tog jag tag i saken och drog fram pianot som väger BIFF och dammsög där bakom. Det tog ca 15 minuter att få bort allt äckel. Huvva, tur att inte "Rent hus" har varit här och kollat. Då hade vi fått bannor. I alla fall så väger som sagt pianot biff. Och därför klarar jag inte av att få tillbaka pianot som det ska stå. Så nu blockerar det hallen. Måste vänta på att mamma kommer hem från Falun så att hon kan hjälpa mig. Jag som tänkte överraska henne och göra fint. Men men..
Nästa gång vi funderar på varför jag får allergiska reaktioner här hemma så ska jag först och främst kolla bakom pianot och se hur mycket damm det är där, är det inte så dammigt så får jag helt enkelt hitta något annat att skylla på. Men nu kliar det i alla fall i ögonen. Så den där förkylningen som jag tror mig ha kanske inte alls är någon förkylning. (?)

Min medicin tog slut idag också. Har mailat min läkare och bett honom skriva ut nya tabletter. Men han var tydligen på möte idag, så jag får vänta till i morgon. Och det är illa, är typ beroende av de där tabletterna. Blir irriterad och arg och ledsen när jag inte tar dem. Och i morgon är väl en tung dag så det räcker. :/ Får se hur det går.

Just ja. Mormor fyller 70 idag. Kanske borde ringa och gratta?

Nu ska jag i alla fall på order av min chef sätta mig och dricka te och njuta av regnet! Så det så!

Puss

Lördag 16/5-09

Idag har jag följt med mor och köpt kläder åt henne som hon ska ha på farmors begravning på tisdag. Och jag passade på att köpa ett oversize linne på HM .. Asskönt. =)

Sen har vi varit ut till "Jugen Jon" (en restaurang) med halva släkten och käkat middag eftersom att mormor fyller 70 på måndag. Riktigt mysigt, men kom fram till att jag nog inte vill gifta in någon kille i våran släkt, vore ju synd om pojken i såna fall:P

Igår jobbade jag och efter jobbet så var jag ner till kyrkan på ungdomssamling och pratade lite om hur det är att leva med min sjukdom och sådär. Det var lite läskigt och jag var väldigt darrig på rösten, men men. Det gick bra i alla fall.

I morgon ska jag jobba igen 12-17. Borde egentligen hålla mig hemma och satsa på att bli frisk från min förkylning så att jag får göra operationen,(läste i mina papper att man inte får ha någon infektion i kroppen när de gör ett ingrepp) den 8/6. Det närmar sig verkligen med stormsteg nu. Börjar bli lite nervös. :S

Nä nu är det sussa dags =)

Pussk


Onsdag 13/5-09

Idag har jag jobbat, busat omkring med Malte och en golfboll ute på gräsmattan, promenixat, sovit på soffan, spelat gitarr och sjungit. Och jag har även missat att ta min spruta.. VÄLDIGT klantigt.. Suck.. får ta den imrn helt enkelt.. Slarv.. inte bra. :/

I morgon kommer Malte hit runt halv nio, då tänkte jag försöka få honom att sova en stund så jag får sova lite till. Kommer väl säkert inte lyckas som vanligt:p Sen ska jag försöka ta mig i väg till gymet för ett pass innan jag ska jobba 17-20.

Idag fick jag brev från skolan i Haninge som jag sökt, ska dit på intervju, svenska/dataprov och informationsmöte den 10/6. Två dagar efter operationen, gissa om jag kommer vara hög på smärtstillande då?:p Måste maila dem i morgon och fråga om det finns möjlighet att antingen komma innan eller nån vecka efter. Kan ju inte göra prov när man är halvt drogad. Och anledningen till att jag tror att jag kommer vara drogad är att dom ska flytta en sena i foten. Det lär ju göra ont. .Eller? :P

Nej nu måste jag sussa. =)

Pussk

Dagens fundering..

Sov till typ tolv idag, hade ställt klockan på 10 men då kom jag inte riktigt upp :P Har varit väldigt yr i huvudet idag, läskigt.

Idag har jag:
- Handlat balsam och förnödenheter på Dollar Store.
- Hämtat syster och kört till mammas kusin för fika och test/mätning av Idas examensklänning.
- Handlat åt mormor.
- Varit på simhallen och simmat ett gäng längder med Ida och Rebecca.
- Dammsugit huset, bytt sängkläder, dammtorkat och tvättat.

Känner mig lite duktig faktiskt.

Jaja, till Dagens fundering:
När jag låg på sängen och diskuterade samhällsfrågor med Ida så såg jag att det var något blött på lampskärmen i taket. Ställde mig då i sängen och drog med fingret över det, det visar sig att det är olja eller glidmedel eller något liknande. Frågan är då HUR HAR DET KOMMIT DIT? För jag råkar veta att jag själv är oskyldig.

Och nu har jag funderat på det i ett par timmar, men fortfarande inte kommit fram till något vettigt svar.
Hmm :/

Puss


Måndag 11/5-09

hallojse

Upp tidigt i morse, vilket var väldigt svårt då jag bara lyckats sova ca 3-4h. Har liksom inte riktigt kommit in i att jag är laktosintollerant och äter därför mat med tex grädde i. Så i natt har det varit magknip till tusen. Men men

Har i alla fall vikarierat på dagis idag. Väldigt roligt faktiskt, kom in i det direkt vilket var skönt. Sen har jag gjort en del ärenden idag, typ fixat lite med försäkringskassan och banken. Har även tagit en fika med Liz och skvallrat lite.
 När jag kom hem igen från stan så somnade jag och sov i 3h. Var riktigt skönt.

Skulle egentligen grilla ikväll med lite folk från jobbet. Men det blev inställt, så jag blev bitter eftersom att jag suttit och varit hungrig sen typ halv fem. Men men, kokade två korvar och tog två bitar toblerone ;)

Nu ska jag i alla fall försöka ta mig i säng strax eftersom att jag måste upp i tid i morgon bitti och köra syster till tandläkaren. Ska även försöka gymma i morgon, får se om jag pallar. Har årets träningsvärk efter friskis och svettispasset igårkväll. Känner mig halvt mörbultad. Eller nej, HELT mörbultad :P

Nu ska jag försöka ta mig från fåtöljen till sängen, om jag kan resa mig.. haha.. usch.. dumma träningsvärk. ;)

Puss

Fredag 8/5-09

Hm, nu hade jag tydligen för mycket vatten i det sketna riset, men men,. testar man sig inte fram så lär man ju sig aldrig.. Gott blev det i alla fall. Korvstroganoff och ris. Mums. =)

Sitter och kollar debatt. Det är ganska kul faktiskt.  Fast snart är det Simpsons hehe :D mer min stil!

Fredag 8/5-09

Alltså. Är det något som jag är SÄMST på så är det nog att koka ris.

På förpackningen så finns det ju ett "recept" eller vad man ska säga där de talar om hur mycket ris och vatten man ska ta för 4-portioner och för 6-portioner. Men om man bara är en som ska äta? Hur gör man då? Och kom inte och säg att jag ska räkna ut det för då kommer jag aldrig komma fram till något vettigt.

Igår när jag kokade ris så höll jag på i säkert en halvtimme - fyrtio minuter, fick lov att fylla på vatten hela tiden för att det kokades bort. Idag gör jag ett nytt försök.. har haft i massor med vatten. Så jag hoppas att det blir bra.. För hoppas, det får man väl ändå?

Torsdag 7/5-09

Hallojse.

Idag har jag varit ledig så jag passade på att sova länge, visserligen somnade jag ganska sent men ändå. Gick väl upp runt halv tolv och tyckte att jag lika gärna kunde äta lunch istället för frukost. Korvstroganoff och ris slår aldrig fel =).

Jag tycker själv att jag har varit duktig idag eftersom att jag for ner till gymet och körde ett pass. Dock verkar kroppen redan strejka och jag känner mig helt slut. Men men, det är sånt man får ta helt enkelt.

I morgon ska jag och Noi åka till Stackmora trädgård och inhandla lite mer blommor till restaurangen. ( Noi är alltså våran restaurangchef). Vi skulle åka innan lunch så det betyder alltså att jag måste pallra mig upp i tid.
Undra om det är meningen att jag ska plantera blommorna i morgon också? Hm. Måste reda ut det med Noi i morgon bitti. För jag har nämligen råkat ta åt mig att vara hundvakt i morgon åt Maltmobjörn.

På tal om den lilla filuren så testade jag att cykelrasta honom idag. Det gick bra förutom att han tyckte att cykeln var lite läskig, och varje gång jag råkade vaja till lite mot honom så stannade han och backade bakåt. Det var lite jobbigt. Men vi får träna på det helt enkelt. (Anledningen till att jag valde cykeln istället för att gå är för att dom där man går på, även kallat fötter, gör väldigt ont just nu. Varför vet jag inte? Jag får ju hur mycket medicin som helst känns det som. Jaja )

Näe, nu ska jag minsann krypa ner i sängen och fortsätta läsa på min bok. "Bakom stängda dörrar". Är tydligen en sann historia och hittills väldigt gripande. Hoppas att den inte blir allt för läskig för jag orkar inte grina:P

Sov gott så hörs vi =) Puss


Måndag 4/5-09

Idag har jag jobbat, och dagen gick vääääldigt långsamt.
När jag väl kom hem så fick jag ett ryck och städade min systers rum och dammsög nedervåningen. Sen efter det så har jag mest slöat.

Igår drog jag med mig syster och hennes kompis till Rättviks marknad. Inhandlade nya strumpor. (Tradition) Och godisremmar(också tradition) =)
När vi kom hem så hade vi finbesök av Malte, så då passade jag på att mysa lite med honom. =)

I morgon ska jag jobba och sen till frisören och färga håret. Hoppas att jag blir nöjd.. =)

Har inget mer vettigt att säga. Kramar

Fredag 1/5-09

Kan ni fatta? Det är Maj? MAJ.. Jag fyllde ju nyss år. Känns det som.. 5 månader... oj oj oj.

Igår var det Valborgsmässoafton, riktigt trevligt blev det också. Runt 18-tiden så drog jag och grillade hemma hos Lizette med henne, Emelie och Hanna. Det kom lite mer folk allt eftersom, runt halv elva åkte vi ner mot Wasastugan.
Jag hade lite smått ångest eftersom att jag egentligen inte gillar att gå ut här i Mora, men för en gångs skull hade jag riktigt roligt. Jag var chaufför och alla andra var väldigt druckna, kanske var det som var så roligt.
Ja i alla fall är jag nöjd med kvällen.

Idag har jag varit ute i solen och stekt, grillat med familjen och jobbat. Nu är det nog snart läggdags.

I morgon har vi rekryteringsdag, ska anställa massa nytt folk inför sommaren. Ska bli spännande att se vad det är för folk som söker.

Kärlek till alla underbara vänner. <3