Torsdag 30/4-09


Jag förstår inte, igår kväll tog ja en sömntablett runt halv elva snåret, och ändå ligger jag vaken till klockan 3. Vad är då felet? Jaja.
Idag har jag varit ner till stan och ätit lunch med Lizette, riktigt skönt att sitta ute i solen och äta. Sen gick jag och köpte en klänning till begravningen. (pappa betalar) ;)
Just nu ligger jag ute i solen och slöar, löser lite korsord och spelar betapet.
Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch inför kvällens bravader. Inga livliga bravader men ändå. Lite mysgrillning hos Lizen med trevligt folk.

I morgon förmiddag bär det nog av till Rättviksmarknad med Liz också. Dags att inhandla nya strumpor. Haha.


Idag fick jag brev från ortopeden, en tid för operation. Den 8/6. Frågan är om jag ska göra den nu eller om jag ska vänta något år? Det vore ju skönt att ha det gjort. Men frågan är om jag vill hoppa på kryckor hela sommaren.. :/ Jaja, får fundera på det innan jag bestämmer. Väga för- och nackdelar emot varandra.


Ha en trevlig valborgsmässoafton. =)

Kram

Onsdag 29/4-09

Idag har det varit en ganska bra dag tycker jag. Fast segt att gå upp i morse. Jobbet var ungefär lika roligt som alltid... Kom en buss på ca 50 pers och det var kul, då gick tiden lite fortare.

Sen har jag inte gjort så mycket mer vettigt idag. Varit på apoteket och hämtat ut sömntabletter eftersom att min kropp är dum och inte vill sova på nätterna. Och sen var jag och systeryster och handlade på kvällskvisten, det var ganska roligt. Vi gick och jämförde priser och en kvinna kommenterade något som vi sa men vi hörde inte riktigt vad, så då bestämde vi oss för att prata lite tystare =) Sen har jag lärt henne allt om toalettpapper, hon tyckte att vi skulle köpa sånt där väldigt mjukt papper. Men då förklarade jag för henne att på en sån rulle är det ca 18 meter papper. Och på de rullarna vi brukar köpa är det 100 meter papper. Vilket gör att det blir billigare. Och hon konstaterade att det skulle bli dyrt för henne när hon eventuellt flyttar hemifrån i höst.

I morgon är det valborgsmässoafton och jag är ledig. Ska grilla med flickorna, hoppas på en riktigt mysig och trevlig kväll utan intriger och sånt jobbigt.

natti =)


Tisdag 28/4-09

Jobbat idag, det gick helt okej. Men jag börjar bli bra less på stället nu.
När jag kom hem gick jag och la mig på altanen på baksidan i solen och läste lite. Håller på och läser "Champangeflickan" och den är riktigt bra faktiskt. .

När jag låg där ute i solen så kom plötsligt två små pojkar ut på altanen, grannbarnen hade kommit på oväntat besök. Men det var riktigt trevligt. En av dom plockade blommor åt mig och sen kramade han mig och sprang iväg. Sen kom han tillbaka någon minut efter och sa "Du luktar gott, för det kände jag när jag kramade dig."
Sen kom den andra pojken och sa "Har du kalsonger?"
=) =) =)
Söta är vad dom är.

Sen efter det så har jag varit ute och knallat med Malte i ca 1,5 timme. Riktigt skönt.

Saknar dig farmor. Det känns så .. tomt. Det är så svårt att förstå att du faktiskt är borta. :/


Puss

Söndag 26/4-09

Har varit i Borlänge idag, hälsat på farfar och varit i kyrkan. Har dock inte mått så bra idag, haft ont i huvudet hela dagen, och kallsvettats.


Allt bara känns som en knytnäve i magen. Ångesten vrider och vänder sig i magen. Måste få uppleva något nytt snart, komma härifrån en stund. Pallar inte.

Fredag 24/4-09

Vaknade kvart över ett idag. Det var galet sent, men eftersom att jag är förkyld och ledig och för en gång skull inte hade något inplanerat idag så lät jag bli att ställa klockan igårkväll. Dock vet jag inte om jag tjänade på att sova ut, för jag är ändå helt galet trött.
Men i alla fall, när jag vaknade så gick jag ut och la mig på altanen och stekte idag igen. Riktigt skönt.



Har man inget att göra så vet jag hur man skaffar extrajobb.. Slå sönder två ljuslyktor när du dammsuger. Väldigt effektivt. Men ganska tragiskt.



Jag älskar dig Farmor.


Vila i frid underbara kvinna

I morse ringde pappa och berättade att Farmor har gått bort, tung dag.

Tisdag 21/4-09

Blev inget jobb idag.. Ringde och sjukanmälde mig i morse. Har knappt någon röst.. låter som nå hejkomochhjälpmig om jag ska vara helt ärlig. =/

Min pappa är lite lustig, först står han och ställer typ 14 frågor i rad, och sen säger han att jag ska vara tyst när jag har ont i halsen. Hur ska jag då lyckas svara på frågorna? Nöt.. =)

Idag har jag faktiskt inte gjort något vettigt alls, eller jo, hämtat ut massa medicin på apoteket. Men utöver det har det varit VÄLDIGT lugnt, sovit massa middag, suttit vid datorn, skrivit ner recept åt mamma. (Som för övrigt är ett ganska harmoniskt arbete) Mamma hade en liten hög med recept på köksbänken, och då började jag skriva av dom i en bok igår, och när jag skulle fortsätta idag så hade högen på någon konstigt sätt växt. Hur har det gått till? ;)

Min käre bror tipsade mig om youtubeklipp idag eftersom att jag hade så tråkigt. Sök på "Tratten och Finkel" på YT. Helt klockrent. Har suttit och småfnissat som en liten skolflicka.

Pussk


Tisdag 21/4-09

Rina Ghazale har fixat min blogg och är snyggast, vackrast och bäst.

www.rinaghazale.blogg.se

Godnatt!


Måndag 20/4-09

Idag har jag vart hemmafru. Har varit riktigt duktig. Förkyld är jag också..

NU är jag nervös.. Ska få en ny bloggdesign.. hihi

Jag är förväntansfull.






Undra om jag borde jobba imorgon eller om jag ska sjukanmäla mig och spara krafterna och bli frisk? DilEmma =)


Pussk

Torsdag 16/4-09

Idag fick jag ett sms av min syster där det  stod "Han pratar engelska och spelar trumpet."
Till svar fick hon ett "KÄFT" :P

Anledningen till detta grundar sig lååååångt bak i tiden.
Vi var hemma hos några vänner till familjen, jag var väl max 4-5 år och vi lekte charader eller något liknande och jag fick uppgiften att beskriva en av vännerna till familjen, Daniel Cisneros.

Så då sa jag att "Han pratar engelska och spelar trumpet." Och INGEN kunde lista ut vem jag menade. Det var kanske inte så konstigt med tanke på att Daniel är spanjor och spelar saxofon.

Tänk att man ska bli mobbad för något som hände för så galet längesen. Huvva.

Idag har jag tränat och kämpat emot min träningsvärk sen i tisdags, var riktigt skönt. Och sen efter det så åkte jag till min vän Leena i Våmhus och fick massage. Det var ännu skönare. Inte nog med att hon får kroppen helt skön, hon är så bra att prata med och vi kan prata om ALLT. Känner mig renad och lättad när jag går därifrån. Underbara kvinna.


Nu ska jag äta lite sen ska jag försöka komma i säng i tid. Får se om jag lyckas, det brukar vara Mission Impossible :P

Kram


Onsdag 15/4-09

Usch, det trycker av ångest i mitt bröst, det går tungt att andas. Anledningen? Jo, såhärva. Jag ska börja med en ny medicin idag, och den råkar vara en spruta, och är det något jag verkligen har fobi för och mår illa av när jag tänker på det så är det just det, sprutor.
Innan gick jag också på en medicin som var en spruta, men den var som en insulinpenna, man behövde alltså inte se nålen.
Den här sprutan är läskig, känns som att gå tillbaka i tiden, för när jag var mindre fick min kära mor ge mig en medicin i sprutform en gång i veckan, och nu kommer det att bli likadant, för inte en CHANS att jag kommer sticka mig själv med en sådan stor nål..

Visst, I´m such a BIG BABY, jag har tillochmed bedövningsplåster på, vilket också ger en hel del obehagliga flashbacks.

För att fördriva tiden medan bedövningen verkar så är jag inne på Blip.se och spelar yatzy (big baby) ;) och helt plötsligt ploppar det upp ett "kuvert". Oh, det är någon som vill mig något..

JAJAMENSAN, en kille på 14 år som undrar hur gammal jag är.

"20" svarar jag.
och tillbaka får jag ett :

"Har du barn?"

Alltså okej det är inte så ovanligt att folk i 20årsåldern har barn, men är det det andra man frågar någon? "Hej vad heter du? Har du barn?"

Jaja, jag visste kanske inte heller bättre när jag var 14. Men jag kände mig plötsligt lastgammal när han skrev sådär.

Huvva, en kvart kvar till spruta.

Ha det fint =) Kram

LÅÅÅÅNGfredagen 10/4-09

Har fått besked om tenerife.. Fick avslag. Så nu är jag snart den mest bittra människa som vandrat på denna jord.. Värre än Tony Rickardsson.. Och det är inte bra. . :P

Känner att jag behöver något som lyfter upp mig. Känner att jag försummat vissa vänner och det ber jag om ursäkt för. Men jag är så trött hela tiden :S

Jag ska försöka bättra mig.

Har fått lite nya mediciner nu så nu kan jag gå. Hoppas att Enbrel håller i längden, och inte blir som all annan bajsmedicin som slutar värka.

Kan det inte bli sommar nu så kanske jag får upp humöret lite. Vill resa någonstans i sommar? Någon som har något förslag? Någon som är sugen  på att följa? Hör av er ;) jag lovar att inte vara gnällig:P


Kram

Söndag 5/4-09

När jag startade den här bloggen så döpte jag den till "En blogg om egentligen ingenting".
För vissa så betyder det jag skriver just det, INGENTING, men för mig råkar det vara hela mitt liv.
Jag skriver ju väldigt mycket om hur jag mår, och just nu är jag inne i ett skov som är rent ut sagt "åt helvete".

Det är så sjukt svårt att vara psykiskt stark och låtsas som att man mår bra när man egentligen bara går med väldigt stora funderingar i huvudet, livsavgörande funderingar.

- När ska jag lyckas få in en operation i mitt schema? Hur ska jag har tid att gå på kryckor i över fyra veckor? För en operation som jag inte ens vet om det kommer bli bättre av, som är en ren chansning.
- Jag kan inte gå upp på ett heltidsjobb för att kroppen inte pallar. Hur ska jag då hitta ett så pass bra betalt jobb att jag kan flytta hemifrån och försörja mig själv och så småningom en familj?
- Vad tusan ska jag välja att utbilda mig till? Jag måste ju hitta ett yrke där jag inte behöver belasta fötterna och knäna så överdrivet mycket. Plus att jag ska kunna försörja en familj. Och kanske inte behöva vara sjukskriven för att jag har ont, det skulle ju vara bra om man kunde jobba även då man har ett skov.

Sjukdomen ska inte behöva påverka min arbetssituation. Men det gör den. Och jag gillar det inte, att vara styrd av min kropp, att hela livet påverkas och rubbas för att en medicin inte gör sitt jobb.

Jag vet att det är mycket gnäll, men som min vän Leena sa till mig, "Någon måste få se dina tårar". Och det här råkar vara min blogg, och det är här jag väljer att skriva av mig. Det är min blogg (och de få läsare) som får se mina tårar..

Like it or leave it.


That´s it.

Lördag 4/4-09

Alltså, nu är det ju vår på riktigt. Såg tre fjärilar igår och ex antal flugor tog en vilopaus på mina ben när jag satt och läste ute i solen igår.

Dock är det ca 5 dm snö som måste smälta bort också.. =/


Börjar känna mig förkyld, och febern är fortfarande kvar.. förstår inte vad som är fel. Någon som har lust att byta kropp med mig?


sleep tight

Torsdag 2/4-09

Skrev onsdag först. Sen fick jag lov att tänka igenom tv-tablån och inse att det faktiskt var torsdag. Rent hus var ju faktiskt igår =) 

Här sitter jag och är nöjd över att jag har fixat klart alla ansökningar till skolor idag. 6 st utbildningar blev det totalt. Huvva..

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, huvudet har bultat sen kl 16. :S

Har haft en tävling med lillasyster idag, vem som kunde balansera med kryckorna längst. Jag vann =) Skönt att få skratta av sig riktigt med fjantskratt =)


Pussk och pissk