!

Åh, jag blir så trött på att folk inte förstår att det tar energi att gå runt med konstant smärta. Jag kanske inte orkar vara trevlig 24/7. Men när jag väl är lite småtrött och irriterad (bitter) så brukar jag varna folk runt mig så att de vet det. Men uppenbarligen så går det inte in hos vissa människor. Det gör mig lite ledsen. Men jag vet verkligen inte hur jag ska kunna förklara. Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva hur det faktiskt känns.

Men jag ber om ursäkt för att jag inte är på topp hela tiden!

??????????????????????????????

Vadå visa CSI istället för Desperate houswifes? De skulle alltså visa DWH i kanal5play istället. Men den servern är överbelastad så på den sidan kommer man inte in. Och då kommer man alltså få betala 19 kronor för att se programmet senare.JA JAG ÄR BITTER.


Järnrör!

En vanlig konversation på lunchrasten i vår klass:

Liz: Alltså, jag ska börja med spinning igen, på riktigt liksom.
Emma: Jag ska ut och cykla, men jag får så himla ont i röven när jag cyklar.
Linnéa: Jaaa, samma här.
Liz: Men alltså, man ska ju ha en sadel också, inte bara den där järnstången!Galenskap!

Alltså, jag blir verkligen fullkomligt galen av att i stort sett alla jag möter här nere i storstaden går på fel sida.
Jag har fått inpräntat sen jag gick på dagis att man går på vänster sida. "Gå på vänster, cykla på höger". De senaste dagarna när jag har varit ute och gått har jag bytt till höger när jag mött alla dessa stolpskott som går på min vänstra sida. Men idag bestämde jag mig för att plöja fram, (i reumatikertakt naturligtvis, tro inget annat), och vägra flytta på mig. Då fick jag världens mördarblick av en gubbe. Men det brydde jag mig inte om, det kändes faktiskt ganska bra! Fast, jag vet inte. Det kanske bara är i resterande Sverige som man går på vänster sida. Stockholm verkar ju ha annorlunda regler gällande allt!

Nu ska jag ta en powernap, alldeles slut efter min 20 minuter långa omtenta. (Det gäller att skriva fort så man inte hinner glömma bort något!)

Hörs då HEJ!

Busy woman.

Alltså, jag känner mig så fruktansvärt utan inspiration. Helt inspirationslös. I morgon har jag omtenta, jag är inte direkt taggad men har ändå pluggat en hel del. Så jag hoppas att det sitter ända till i morgon. Efter tentan är den sketna anatomikursen avklarad och då kommer älskade mamma ner och vi ska mysa i helgen. På lördag ska vi till Spånga och ha pre-påsk firande som min moster så fint kallade det, det blir nog kul. Hela den sidan av släkten som man inte träffar så ofta. Även bror och hundarna kommer, synd dock att inte Hanna kunde komma.
Men det blir nog en kanonhelg. Om inte annat så kommer ju mamma ner med en tv. ÄNTLIGEN. Börjar bli dyrt att betala för de bra programmen på kanal5play.


Nu säger jag tack och god natt, får se när det blir något inlägg igen, liten cliffhanger. Nu får ni gå in flera gånger varje dag för att se om jag skrivit ;) (Jag försöker inte alls få upp statistiken).

Jahaja,

Ja inte händer det mycket som är värt att skriva om minsann. Jag pluggar mest hela dagarna och när jag inte pluggar så slöar jag! I onsdags åkte jag hem till Mora och spenderade i resten av veckan med Jocke och Franco. Riktigt trevligt tycker jag. Det blev massa film, jag lagade mat åt dem en av dagarna för att bevisa att jag kan tillaga annat än korv, kollade herrarnas innebandymatch på fredagen, hade spelkväll, kollade mer film, fixade fika till ett möte som trafikledningen hade i våran kyrka o.s.v.


Jag har en fundering, om jag vill lägga upp ljudfiler eller filmklipp i bloggen, hur går jag tillväga? :D

Kramar

Jag är begårande.

I natt drömde jag att jag fick ett sms av min vän Jonas, och när jag tänkte svara på det när jag vaknade så fanns det inte kvar. Då insåg jag att jag hade drömt. I smset stod det i alla fall "Jag är begårande" och jag gissar att det är en blandning av bedårande och begåvad.

"Jag ville se något med mer blod."

Jaha, sen sist då?

Jag har skrivit tenta som jag trodde skulle gå åt skogen men som jag faktiskt blev GODKÄND på. Kändes bra härligt alltså.

Igår var vi på Danderyds sjukhus med klassen för att bevittna en operation. Det var precis som i "House" och "Grey´s anatomy" att man sitter ovanför och tittar ned genom ett glastak.
Vi fick titta på när dom tog bort en prostata + cancer på en 70-årig gubbe. Det var bra intressant faktiskt. Trodde att jag skulle vara jätteäcklad, men icke. Visst klart man reagerade lite konstigt när de klippte av ca 40 cm av urinledaren. Men det konstigaste var ändå i slutet när vi är påväg och ska gå och en väldigt mysko person i klassen säger besviket "jag hade hoppats att det skulle vara mera blod". Det är då man tänker. "Spring, vi har en psycho killermachine i våran klass".

Nu är jag i alla fall hemma i Mora igen och hälsar på. Åkte hem på eftermiddagen igår. Känns bra att vara hemma även om Stockholm börjar kännas mer och mer som hem nu när jag har egen lägenhet!

Nu ska jag strax ut och gå en prommis med Ludde och senare bär det iväg ner till kyrkan där jag, Jocke och Franco ska fixa fika till något möte eller något liknande som skulle vara där. Jag är inte så insatt. Jocke sa att jag kunde vara med när han blev tillfrågad.

Ha en bra dag!

Jag har flytt...

..at.

Äntligen klar med allt bärande och sånt. Det är ju visserligen en del grejer som fortfarande behöver fixas. Men det är mest smågrejor så det löser sig. Känns bra att bo här, förutom att min granne spelar trummor i stort sett dygnet runt. Så jag känner att det kommer att komma upp en del lappar i trapphuset.. lite som den här sidan.

I alla fall, när jag stod och plockade fram alla grejer ur tidningspapper så kom jag och tänka på när jag och min bror hade två stycken salamandrar när vi var lite mindre, (jag var typ 9 och han typ 12), för deras mat hade vi i tidningspapper i frysen. De åt nämligen frysta fluglarver. Asäckligt. Men men, Bert och Lill-Erik skulle ju också ha mat. (Anledningen till att det blev Bert och Lill-Erik var för att Bert åt upp all mat så Lill-Erik var verkligen liten.)

Och när jag skulle googla på hur det såg ut nu så kom det upp en sån rolig bild som ni bara måste se. Ni hittar den här.

Nu ska jag sussa:D Pussar


Dagens dilemma.

Alltså, jag ska ju flytta i morgon och jag har sagt till de jag bor hos nu att de kan använda mig som referens när de lägger ut en ny annons på rummet. Och jag vet bara inte hur ärlig jag ska vara om den nya hyresgästen ringer. Ska jag säga att barnen kommer igång runt 05:30 på helgerna när de är hemma? Ska jag berätta hur fruktansvärt dåliga de är på att städa efter sig? Att jag inte sett dem använda dammsugaren under de 7 månaderna jag har bott här? Eller ska jag säga att det är ett jättebra ställe att bo på (när de inte är hemma och inte varit hemma på länge).
Alltså, de är ju jättetrevliga och så. Men de sökte en nogrann person stod det i deras brev som jag fick. Jag tror att de sökte en person som kunde städa åt dem. Och vara lite husvakt liksom.

Ja jag vet inte.


Förra helgen var HELA familjen hemma:D


Malte och jag umgås =)


Grabbarna grus tar en paus i sin vilda lek för att posa:D


BamBam letar efter älgarna.

Den helgen var en bra helg. Kul att hela familjen var samlad igen. Kul att hänga asmycket med Jocke och Franco (även om det innebär att man får kolla filmer dubbade till spanska:P). Och kul att gå ut med kvinnfolket på tältet och dansa asset av sig. =)

Nu har jag asmycket plugg att stå i. Samtidigt som jag borde packa det sista och städa lite här och var. Måste gå ut och gå en promme i det fina vädret också. Det kommer säkert sluta med att jag somnar på soffan och inte får något gjort alls.

Jag har ju någonting att berätta för folk i alla fall.


Som sagt, det har rasat ner lite snö, och det ökade bara under dagen. Så tog mig nyss ork att skotta bort skiten (vilket för övrigt tog 45 minuter). Och när jag precis är klar så rasar det ner ännu mer, underbart.Taket ska alltså inte luta. Det ska vara lika rakt som det är till höger. Och eftersom att det rasat ner ännu mer snö sen jag tog den här bilden typ vid tre så är taket ännu mer trasigt och jag kan nu öppna ytterdörren typ 30 cm.När jag var ute och gick idag så såg jag den här bilen. JA, det är en bil någonstans där under. Jag stod och garvade ett bra tag och fick bara lov att ta kort på den.Berättade jag att alla kanaler hade försvunnit idag också? De kom tillbaka för ungefär en timme sen. Så man skulle ju kunna tro att jag har pluggat effektivt idag. Men ack så fel ni har!


2 dagar kvar.

På lördag flyttar jag till egen lägenhet i Handen, det ska bli ruskigt skönt. Men det känns ändå lite vemodigt, jag har ju precis hunnit lära mig hur sjutton man hittar här i VH.

Just nu är det spännande att vara här hemma för det rasar massa snö från taket. Så nu har Hammocken gått sönder, det har ramlat ner 8 takpannor och taket över farstubron har gått sönder och lutar så pass att det är svårt att öppna ytterdörren. Funderar på att ta fönstervägen om jag ska någonstans sen:P.


Stress.

Har så mycket att göra den kommande veckan att jag inte riktigt vet hur jag ska ha tid att andas. Idag har jag i alla fall fått mina nycklar till nya lägenheten idag. På fredag smäller det:D
 Nu har jag inte tid att skriva mer:P


Gräs?

I onsdags (förra veckan alltså, inte idag) trodde jag att det var sommar, för...


det var grönt ute...


Korna gick på grönbete...Eller så var det Ben och Jerry som hade hittat på något på centralen.

Är extremt förvirrad nu.


Snowflakes and cornflakes?


Första snökaoset.


Andra snökaoset.


Tredje snökaoset.

Hur tänkte jag där?

I våras hade jag möjligheten att söka så att jag kunde åka till Argentina samtidigt som Jocke i 6 månader. Jocke åkte och jag stannade kvar för att jag ville plugga. Och nu när jag sitter och råpluggar inför tentan på torsdag så undrade jag hur tusan jag tänkte.

Jag är så galet less på skolan nu. Ett och ett halvt år kvar och 0 inspiration. Kul.


På torsdag efter tentan åker jag i alla fall hem till Mora igen. Synd att det alltid blir så mycket att göra när man kommer hem. Ingen ro och ingen vila:P