Tomt

Hur allt annat helt plötsligt kan bli fullständigt obetydligt, oväsentligt, när man får reda på något mycket, mycket tråkigt.


Du kunde verkligen lysa upp ett rum med din blotta närvaro. Ett hej från dig på morgonen skänkte en varm, skön känsla i magen, ett lugn. Jag, och många med mig, är tacksamma att vi haft dig i våra liv. Nu kommer du att leva vidare i våra minnen.

Jag kommer att sakna dig. Jag kommer att sakna ditt skratt.

Må du vila i frid, Nibban.


Hur är det nu?

Det här med minuter, mina vänner. Kan vi prata om det?

Enligt Wikipedia är minut en tidsenhet. En eller två minuter per år kan ha en extra sekund för att hålla tiden uppdaterad med jordens oregelbundna rotation. Så, nu har vi lärt oss det.

En vanlig minut är, som känt, 60 sekunder. Helt acceptabelt liksom. När tvättmaskinen nere i tvättstugan säger att det är 5 minuter kvar, då är det ungefär två vanliga minuter kvar.
   SL's minuter däremot. Det är ju VÄLDIGT oklart hur lång en SL-minut egentligen är. Står det att tunnelbanan kommer om två minuter så är det aldrig helt sant. Två SL-minuter kan vara en sekund men också tio vanliga minuter. Sl-minuter är alltså inte 60 sekunder.

"Jag ringer upp dig om en minut"-minuterna är också väldigt oklara. Hur lång är en sådan minut egentligen?


Vet vi några mer minuter som är lite oklara?


Är det inte konstigt att man kan få cancer...

Är det inte konstigt att man kan få cancer av strålningen från mobiler som sedan strålbehandlas bort?


Jag bad om lite extra jordgubbssås till mi...

2011-11-17_18_47 (MMS)

Jag bad om lite extra jordgubbssås till min chokladkaka. Det fick jag. Till minut och parti. Minsann. Gott. Bra service. Fem av fem fingrar.


Vintertid

Upptäckte nu att klockan här på bloggen inte blivit omställd till vintertid. SJUKT, förbannat nöjd jag är över att jag fattade hur jag skulle ställa om klockan. Jag är ju sinnessjukt teknisk.

I övrigt så har jag börjat Twittra. Jag skaffade en användare någon gång under 2010. Hittade dock användarnamnet nyligen så nu är jag igång.

Jag har kommit fram till att det är twittrat jag gjort hela tiden här på bloggen. Eftersom att jag alltid skriver så kort, menar jag. Så då kan jag alltså säga att jag bloggar på Twitter. Eller?

I dont know about you men när jag äter pri...

2011-11-09_14_38 (MMS)

I dont know about you men när jag äter prinskorv så måste den vara klippt på kanterna. Som vid jul.


Var på Raw Färskingar igår kväll. Fantasti...

2011-11-03_20_30 (MMS)

Var på Raw Färskingar igår kväll. Fantastiskt bra var de. Inte nog med det så var jag där med tre helt fantastiska vänner. Lovisa, Tias och Marcus - tack för trevligt sällskap.


Jag kanske inte riktigt är en storhandlare...

2011-09-29_14_36 (MMS)

Jag kanske inte riktigt är en storhandlare. . .