Har picknick på jobbet;)

dsc00472 (MMS)

Har picknick på jobbet;)


Plugg, plugg, plugg.

Ja, jag har inte haft tid till så mycket annat än plugg nu senaste fem veckorna. Har haft den mest krävande kursen jag någonsin varit med om. "skriftlig och muntlig kommunikation". Ganska rolig kurs men så sjukt krävande att jag nästintill fått magsår.
I alla fall så har vi haft ett projekt nu då vi varit indelade i grupper och vi i våran grupp valde att göra en broschyr om astma som ska vara lättläst för vem som än läser den, det ska inte spela någon roll om man är 10 år eller 50 och högutbildad! Det har varit ganska roligt och spännande, många viljor ibland dock.
Vi valde att trycka upp broschyren på ett riktigt tryckeri också, vilket var lite roligt. Att få en riktig produkt liksom.

 Så STORT tack till duktiga Henriktryckeriet vi anlitade. Klicka HÄR för att komma till deras hemsida.


Nu ska jag se Robinson och sen gå och lägga mig. I TID.  Försöka iaf.


Ha det KANON:D Puss


Gillar att de tar för givet att alla har e...

dsc00458 (MMS)

Gillar att de tar för givet att alla har ett visitkort. Eller så visar de bara vilken sorts kunder de vill ha.


Kul att åka runt med den här, känner sig s...

dsc00457 (MMS)

Kul att åka runt med den här, känner sig som värsta tjuven. .


En kanna te och tända ljus.:) Och plugg . ...

dsc00431 (MMS)

En kanna te och tända ljus.:) Och plugg . . :(


Tänk att jag faktiskt har roliga grannar o...

dsc00429 (MMS)

Tänk att jag faktiskt har roliga grannar också :)


Mina "inte må illa när jag åker tåg band" ...

dsc00428 (MMS)

Mina "inte må illa när jag åker tåg band" kanske sitter lite för hårt;)


Längtar tillbaka till tenerife. .

dsc00427 (MMS)

Längtar tillbaka till tenerife. .


Long tajm no sea.

Ja, jag vet att jag inte har skrivit på år och dar, nästan evigheter. Men mobilblogg är mer min grej har jag upptäckt. Jag är inte så jättegrym på att skriva långa inlägg som är givande.
Hur som haver så är det mycket att göra just nu, min "jag måste/bör"-lista är sjukt lång. Eller ja, den hade varit om jag orkat skriva någon. Måste skriva en sådan. Ska lägga till det på listan som jag inte har.

Skolan flyter på. Är klar med engelskakursen och har nu börjat med "Muntlig och skriftlig kommunikation". Det är en väldigt kort kurs så de har tryckt in så mycket som möjligt på de få veckor som vi har. Det är nästintill så att jag får magsår bara av tanken.
Utöver det så jobbar jag två dagar i veckan på Stocksunds Vårdcentral. Jag älskar det, lite mycket drama just nu dock. Jag önskar nästan att jag börjat berätta om min kollega "pokerdamen" i somras när jag började där. Känns lite jobbigt att försöka få er att förstå nu. Hon har i vilket fall som helst inte alla hästar hemma.
Sen har jag även sjukgymnastik två dagar i veckan. Känns riktigt skönt att äntligen ha fått komma igång och få hjälp för det är välbehövligt.

Well, det var en liten uppdatering. Ska försöka bättra mig men det kan hända att ni får nöja er med mobilbloggning tills jag hittar på något vettigt att skriva!

Puss på er.


Torkar svamp, äntligen kommer telefonkatal...

dsc00426 (MMS)

Torkar svamp, äntligen kommer telefonkatalogen till nytta:)